Krumer (SPD): Pětikoaliční vláda vedená Fialou je jako tupý nůž kterým se řeže do kamene

08.02.2024 12:04 | Komentář

Pětikoaliční vláda vedená Fialou, je jako tupý nůž kterým se řeže do kamene. Místo toho aby nakupovali levně plyn potrubím přímo z Ruska jako většina států, tak ten Ruský plyn nakupujeme odideologizovaný přes překupníky.

Krumer (SPD): Pětikoaliční vláda vedená Fialou je jako tupý nůž kterým se řeže do kamene
Foto: archiv politika
Popisek: Vladislav Krumer

Pětikoaliční vláda vedená Fialou, je jako tupý nůž kterým se řeže do kamene. Místo toho aby nakupovali levně plyn potrubím přímo z Ruska jako většina států, tak ten Ruský nakupujeme od států které mají vládu která pracuje pro svoje občany, a chytře na nás vydělávají velké peníze. K tomu ještě nakupujeme z USA nekvalitní a chemický těžený břidličný plyn neekologicky krakováním, a ještě vice neekologicky vozený přes celý oceán. A to je v pořádku. Díky tomu jsou v insolvenci a likvidovány stovky firem i těch našich tradičních, jako je sklářství, porcelánky, ocelárny a další firmy na energiích závislé. Stejné je to s elektřinou, kterou dáváme všechnu do Lipska i když nemusíme a nikdo mimo ČEZu a vlády nás k tomu nenutí, a zpět tu naší nakupujeme šestkrát předraženou, a živíme tak Německo, burziány a akcionáře. Máme nekompetentní a zrádnou vládu v Evropě, druhé státy se nám směji a ty které na nás vydělávají, tak Fialovu vládu posměšně chválí. Její servilita k EU a USA, včetně nákupů stíhaček F35 nás stojí biliony, a pro naše občany, především zranitelné ZTP, seniory a důchodce peníze nejsou. To je trestuhodná zrada předvolebních slibů vlády prolezlé Dozimetry, které se nedá nic věřit. Pamatujme si to ve volbách. 

K tomu ještě vláda nutí a připravuje pro ČR přijmout EURO ale to většina občanů nechce. Dokonce si k tomu nekompetentně ustavili ve vládě funkci zmocněnce pro zavedení EURO a tím vznikl v pětikoaliční vládě konflikt. Po dohodovacím řízení změnili tuto funkci na poradce ministra. Přijetí EURO je závažný krok, který výrazně likviduje další kompetence státu. O tom by měli občané rozhodnout ve všeobecném referendu, a ne na základě rozhodnutí několika v současnosti vládnoucích politiků, a to především s ohledem na turbulentní dobu, kdy jako výraz  nesouhlasu s likvidačními příkazy z Bruselské centrály EU, vyšli lidé s touto politikou nespokojeni do ulic, a EU se otřásá v základech. Rozhodnout o zavedení EURO několika politiky by byla obdobná chyba, jako si o rozdělení Československa v podstatě rozhodli za všechny občany dva zainteresovaní, Mečiar a Klaus. To nás přivedlo až k současnému stavu podřízenosti Bruselu, kdy se z našeho státu stává kolonie západních zemí, montovna firem ve vlastnictví nadnárodních monopolů, odbytiště jejich často nekvalitních přebytků, a tím i k největší inflací, a k největšímu počtu migrantů v přepočtu na obyvatele ze zemí EU. A naše půda, fabriky, zemědělství jsou v cizích rukou, anebo rozebrány, rozkradeny, a zbankrotovány, a to i velkou měrou díky politice pětikoaliční vlády vedené Fialou, která pokračuje v dlouhodobé demoliční politice ODS.

Článek byl převzat z Profilu PaedDr. Vladislav Krumer

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

14:04 Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

Europoslanci odsuzují ruské pokusy o vměšování do dění v Evropském parlamentu a nadcházejících evrop…