Krumer (SPO): Babišovi patřila MAFRA a komu patří ta ostatní média?

28.05.2017 10:47

Jednostranné informace z ČT, sdružování vládnoucích politiků a útoky proti Babišovi a Zemanovi ze strachu, že neuspějí ve volbách, "umělecké" celebrity, sen a naděje po volbách.

Krumer (SPO): Babišovi patřila MAFRA a komu patří ta ostatní média?
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Podle chování redaktorů mnoha ostatních médií a podle obličejů, které na nás každý den starostlivě vraští čela z obrazovky České televize, to vypadá tak, že patří skupině Sobotka, Chovanec, Zaorálek, Kalousek, Schwarzenberg, Bělobrádek, Gazdík a Fiala. Podle toho, kdo v ČT často vystupuje, včetně fandění jednomu názoru se zdá, že také Česká televize patří Dvořákovi a Moravcovi. V tomto případě jim nevadí, že se ignorují nejenom většinové názory voličů a rozdílné programy stran a často i Volební zákon a Zákon o rozhlasovém a televizním vysílání. Ti všichni se sjednotí jako Národní fronta, za účelem zničit a za každou cenu odstranit politického protivníka. Přidá – li se k tomu ještě skupina Evropských hodnot a jejich Janda, tak je to pěkná b sešlost, jednostranně prosazující jimi pokřivené „Evropské hodnoty“.

Otevřeně a bezostyšně některá média, která by měla být nestranná, preferují podporu stran, které se účelově již nyní připravují na povolební koalici proti Babišovi a hnutí ANO, proti SPD a SPO a dalším jim překážejícím stranám. Nebojují o voliče svým programem, ale útoky a konstatováním bez argumentů, že za všechno může Babiš,  Zeman, Putin a Rusko. V tom si jednotně notují ČSSD, TOP 09, ODS a KDU-ČSL.

KDU-ČSL  již na své víkendové konferenci s ambicemi hrdě prohlásila, že převezme vedoucí úlohu strany ve společnosti a bude mít předsedu vlády. Mohla by tak pokračovat s předáváním majetku a peněz církvím. Pomůžou jim k tomu STAN i Evropská unie, v níž Lidovecká frakce (kde KDU-ČSL jsou členy) iniciovala projednávání zneužívání tisku v ČR ale jinak, než je tomu ve skutečnosti. Také ji budou fandit sudetoněmecká sdružení, aby se odvděčila panu Bělobrádkovi a panu Hermanovi za návštěvu jejich zasedání a za vyjádřenou podporu a omluvy. 

Pokračování podpory těmto stranám je již pojištěné Českou televizí předčasným a podezřele rychlým jednomyslným zvolením Dvořáka opět na čtyři roky jejím ředitelem. Miliardy, které dáváme povinně do ČT, se těmto stranám a jejich lidem hodí.

Za ty peníze také naše umělecké „celebrity“ spolu s těmito politiky protestují v kavárně a s kavárnou proti většinovému názoru občanů. Sprostě a hrubě vystupují také proti našemu prezidentu Zemanovi, zvolenému občany přímou volbou, který má v průzkumech pravidelně nejvyšší preference. Používají mluvu spodiny, jiné za to kritizují a sami se vznášejí v oblacích, jak jsou tolerantní a demokratičtí.  Posmívají se jeho pohybovému handicapu a tím také urážejí tisíce handicapovaných spoluobčanů. Pan prezident Zeman sice špatně chodí, ale na rozdíl od jiných politiků, pokaždé s předstihem ví, kam jde. Naši občané vidí, že jde rovnou cestou a jejím cílem je prospěch naší vlasti. Proto ho také většina občanů volí za svého prezidenta.

Vládnoucí politici se děsí situace, kdy by jim při zvolení jiných stran vyschly penězovody, anebo by se objevily kauzy, které za dobu působení v politice nasbírali a zatím se o nich nesmí v mainstreamových médiích psát, mluvit, ani je šetřit. Absenci má u mnohých slušnost, tolerance a uznání dobrých návrhů podaných politickým protivníkem. Pochybuji, že by dostali od voličů hlas a tím pokračovali v činnostech rozebírání majetku státu a v jejich politice, kdy proti zájmům většiny občanů ČR podporují multikulturalizmus, migraci a pohrdají občany odmítáním referenda a přímé demokracie.  

Uvedu závěrem můj sen. Při patu v sociální demokracii, který vznikl likvidací předsedových kritiků a náznaků odchodu některých jejich členů, kteří nesouhlasí s vedením strany předsedou Sobotkou, tito likvidovaní založili stranu novou. Vznikla Nová Sociální Demokracie - NSD a ta fúzovala se Stranou Práv Občanů, které dal hlas také pan prezident. Ti, kteří mají rádi Sobotku, v té staré s ním zůstali i s Lidovým domem a společně začali splácet dluh dědicům právníka Altnera. Spojením byl vytvořen čitelný subjekt Nová Sociální Demokracie - Strana Práv Občanů (NSD - SPO), který respektoval zákony a hájil zájmy naší země. Pro občany to byla naděje na změnu a podporu ve volbách tato nová sloučená strana získala. Po volbách se ustavila vláda koalice stran s podobným programem, která se nebála demokratických prvků, jako je referendum a přímá demokracie. A v tom jsem se probudil, pustil televizi a opět bylo vše po staru.

Tak snad po volbách se začnou konečně naše sny plnit, naučíme se respektovat vítěze voleb a ti budou občanům naslouchat. Že lidem naslouchají, nebudou dokazovat řečmi a výmluvami, ale plněním slibů, pro které je občané volili.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pospíšil (TOP 09): Během teplých měsíců se na vybraných pastvinách mohou usadit stáda ovcí a koz

16:21 Pospíšil (TOP 09): Během teplých měsíců se na vybraných pastvinách mohou usadit stáda ovcí a koz

Se závěrem měsíce dubna začínají znovu vypásat vybrané pražské lokality první stáda dobytka. Pro let…