Krumer (SPO): Máme čtyři "vlády"?

16.07.2017 14:59

V USA, v Bruselu, ve Strakově akademii a na Příkopech v Praze.

Krumer (SPO): Máme čtyři "vlády"?
Foto: stranaprav.cz
Popisek: Vladislav Krumer (SPO)

Jedna je v USA, druhá je v Bruselu, třetí je ve Strakově akademii v Praze a čtvrtá v České národní bance v Praze, Na Příkopech. Ta v USA vládne vládě v Bruselu, bruselská vládne vládě ve Strakovce, ale ta na Příkopech si vládne sama nad sebou a nad našimi penězi. A všechny vedle toho, že jim občas něco dobrého pro občany napadne, tak také škodí tím, že podle opatření a stanovisek jim vadí lidé, jejich názory a přání žít slušný život v míru, bez válek, agrese, sankcí a bez konfrontací.

Ta v USA ze sebe dělá vládce a policajta světa. Ignoruje a nerespektuje mezinárodní dohody, instituce a suverenitu států. Kdo nehájí „americké zájmy“, je jeho nepřítel a musí být potrestán. Nyní sdělilo USA světu, že pokud Rada bezpečnosti neschválí její návrhy, tak nebudou usnesení respektovat a zařídí se podle svého a zasáhne silou. To nepřekvapuje, protože ve světě již USA napadlo bez souhlasu OSN a Rady bezpečnosti mnoho pro USA v souladu s jejich strategickými zájmy „neposlušných“ zemí. Důsledkem toho je také migrace a postupná likvidace evropských národních států. Rovněž smlouvu o nerozšiřování jaderných zbraní a rozmisťování těchto systémů vypověděly. Ta neplatí pro USA, ale musí platit pro ostatní země. Vypověděly také smlouvu o ochraně životního prostředí, která prý „ohrožuje jejich národní zájmy a rozvoj průmyslu“. Že jde převážně o průmysl, který vyrábí zbraně a zbraňové systémy včetně těch nukleárních, to však USA vyhovuje a pro svoji snahu o ovládání světa to je potřebné. Dokládají to i stovky vojenských základen USA rozmístěných po celém světě.

Další vláda je EU v Bruselu, není nikým volena, vymýšlí si také nesmysly, i to, jak škodit východním státům EU, reguluje a reguluje a ničí Evropu. Stahuje si ze zemí EU prostředky, velkou část jich utratí za mnohatisícový aparát, za stavby a provoz jeho budov, za podporu migrantů, neziskovek a jejich převaděčů a jiné škodliviny. Další stamiliardy si od nás převádějí korporace z montoven a skladů supermarketů a bank do západních zemí. Malá část z těch peněz, které jsme tam dali, se nám milostivě vrací v podobě dotací. Ty jsou pro nás nesmyslné, nevýhodné, vazalské a pro volnou soutěž deformující. Tyto dotace nemůžeme směrovat podle našich potřeb, ale podle přání a potřeb Bruselu.

Vláda v Bruselu podporuje ekonomickou migraci, která přerůstá Evropě přes hlavu. Tak se pokouší migranty „přerozdělovat“ ze zemí, které si je pozvali anebo svoji dříve koloniální a nyní vojenskou politikou je vykrádají, rozvracejí a ničí. Napřed se prosazují kvóty. Když nefungují, tak vyhrožují zemím, které tento prokazatelně nefungující nesmysl odmítají, že je budou trestat. Když nefunguje ani to, tak navrhují, že budou za migranty zemím, které je převezmou, platit. Když i to země odmítají, tak další krok Bruselu je ten, že ti neposlušní členové EU budou platit a nedostanou dotace. Další z geniálních návrhů dobře placených politiků a úředníků v Bruselu také z našich daní je ten, že všichni migranti budou ve všech zemích EU dostávat stejné sociální dávky. Ty jsou ve výši naší průměrné mzdy. To je výhodné přijít do Německa bez dokladů, přihlásit se na úřad a tam dostat doklady a dostávat tyto dávky. Nepracovat a rozběhnout se po EU tak jako řada migrantů, kteří tyto doklady a dávky již dostali a bez práce také dobře žít. A další nápad se v hlavách bruselských „elit“ zrodil. Namísto ochrany schengenských hranic otevřít přístavy zemí EU pro legální i nelegální ekonomické migranty. To prý je pro nás výhodné a máme zmapovat potřeby našeho hospodářství a podle toho brát migranty. A ještě je na pořadu dvourychlostní Evropa.

Třetí vláda sedí ve Strakově akademii v Praze. Její ministři jezdí do USA, do Bruselu a na sudetoněmecké srazy, tam vyslechnou pokyny a už spěchají domů je plnit, aby svým nadřízeným udělali radost. Vládní strany se mezi sebou hádají, pár měsíců před volbami předseda Sobotka ze strachu, že jeho straně klesají preference a ANO má podporu značné části občanů, zmatečně se záměrem odstranit ministra financí, sděluje, že vláda podá demisi, potom ji nepodá, když zjistí, že místo Babiše, který měl být obětí, by odešel předseda sám. Nakonec odvolá v rozporu s uzavřenou koaliční smlouvou pana Babiše. Babiš mu tři a půl roku nevadil. A najednou, před volbami vytahuje na svět zástupné problémy. Po dobu, kdy o nich věděl, mu nevadily.

Rozhodnutím vlády se kontrolují, evidují a cenzurují na internetu a v mainstreamových médiích názory občanů, které jejím zájmům nevyhovují. Regulacemi znepříjemňují život občanům, přikazují, co si mají myslet a co je správné. Dokonce si na to z peněz daňových poplatníků zřídili na Ministerstvu vnitra útvar. Zakazují hospodám kouření ve svých provozovnách, zakazují některým provozovnám mít otevřeno o svátcích. Podporují pochybné církevní “restituce“, platby všech odběratelů elektřiny na konta majitelům fotovoltaických polí, likvidaci zemědělské půdy řepkou a kukuřicí pro pochybné technické účely, devastaci Šumavy kůrovcem, stavbu montoven na úrodných polích, kšeftování a „podnikání“ zdravotních pojišťoven s platbami pojištěnců, členství politiků za nehorázné odměny vedle svých zaměstnání a platů ve správních radách státních podniků a institucí, dotování miliardami korun „neziskové“ organizace, a mnohé z nich svými činnostmi státu škodí, devastaci školství inkluzí, kariérními řády, nesmyslnými průzkumy a administrativou, působením neziskových organizací na školách za peníze daňových poplatníků, které vymývají mozky dětem multikulturalizmem a podporou ekonomické migrace i přes nesouhlas a petice rodičů, podporují vznik nových úřadů a úředníků, podporují účast našich vojsk v akcích NATO u hranic Ruska pod velením Bundeswheru a na misích NATO podle zájmů USA, vymýšlejí vznik dalšího podniku pro provozování a nákup vrtulníků letecké záchranné služby, místo toho, aby k tomu využily armádní letce a vrtulníky, kteří jsou k dispozici, musejí létat zbytečné cvičné hodiny a vojenští lékaři mohou zdokonalovat svoji praxi pomocí našim občanům namísto podporování agrese do cizích zemí bez souhlasu OSN a jejich vlád.

Ještě do rozhodovacího procesu vstupuje také parlament a podle některých kroků a prohlášení předsedy vlády není zcela některým politikům jasné, kdo se komu zodpovídá. Parlament tím, že zde má každý poslanec asistenta, připomíná inkluzi ve školství. Možná i zde se inspirovala paní Valachová, když ji do škol prosazovala s tím, že se budou speciální školy, které dlouhodobě prokazují svoji oprávněnost a mají prokazatelné výsledky rušit. Děti z těchto škol budou zařazováni do škol základních a každé toto dítě také bude mít svého asistenta. Asi přijde někdo, komu i parlament bude překážet a bude o jeho zrušení usilovat. A vznikne u nás opět království, s moudrým a hodným králem, který bude mít také svoje asistenty a poradce, převážně z královské rodiny, a v něm se budou mít všichni dobře.

Ta čtvrtá sedí v České národní bance, ta je úplně nezávislá. Svojí regulační politikou ochuzuje český stát a až na pár spřízněných a „informovaných“ jednotlivců také naše občany. Dlouhodobou intervencí na korunu a tím její devalvací páchá nevratné škody. Dokonce si nechala schválit nový zákon, kterým prohlubuje svoji nezávislost a výjimečnost a může dále a hlouběji regulovat všechny banky, které jsou podle ní nesvéprávné. Jediní chytří a ti vyvolení sedí v ČNB. Také za to, že již téměř všechny velké banky patří zahraničním majitelům, je spoluodpovědná ČNB. To vše má mimo jiné za důsledek, že jejím opatřením s podporou vlády, parlamentu a senátu, většina mladých rodin, a nejenom ty, nedosáhne na svoje vlastní bydlení. K tomu, aby dostali například úvěr na byt, budou muset mít našetřeny statisíce. Způsobuje tím skokové zdražování bytů a nájmů, potravin, zejména másla a mléčných výrobků a další ožebračování důchodců a rodin. Znamená to také menší chuť a možnost zakládat rodiny, mít děti a rodiny na průměrném standardu zabezpečit a uživit. O srovnání se standardem rodin v západních zemích, (že to bude do dvaceti let, jak slibovali aktéři listopadových událostí), se zde nedá ani mluvit. Podpora rodiny, základu dobře fungujícího státu, je u této bankovní „vlády“ formální a konkrétní kroky k její podpoře a pozitivní dopady na mladé rodiny nejsou vidět.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice