Krumer (SPO): Nazývejme věci pravými jmény

16.09.2017 8:36

Jedenáct procent lidí na světě trpí hladem a hrozí jim hladomor. Pomůže to řešit CETA? Mnohdy se politici v EU řídí pokyny, příkazy, vyhrožováním a zájmy těch, které nikdo nevolil.

Krumer (SPO): Nazývejme věci pravými jmény
Foto: stranaprav.cz
Popisek: Vladislav Krumer (SPO)

Nazývejme věci pravými jmény

Dnes uvedla a komentovala ČT skutečnost, že jedenáct procent lidí na světě trpí hladem a hrozí jim hladomor. K tomu se soucitně vyjadřují politici, celebrity pořádají sbírky, u nás sbíráme plastová víčka, zakládáme a dotujeme penězi daňových poplatníků „neziskovky“,…ale hlavní příčina se neřeší. To, že tomu tak je, je hlavně proto, že deset procent lidí vlastní a užívá si devadesáti procent světového bohatství. A jejich nadnárodní monopoly a banky chtějí ještě více, vymýšlejí smlouvy typu TTIP (zatím neschválena), ale nahrazena CETA aby činnost jimi ovládaných nadnárodních monopolů a bank s cílem ukousnout si další díl majetku a trhu Evropy, vypadala bez „horkých“ válek legálně. Některé bruselské instituce a země EU, i naše vláda a parlament až na výjimky bez odporu na tento hazard přistupují.

Pod heslem šíření demokracie západního typu se vedou války v zemích pro agresory strategicky a surovinově významných, které nechtějí jejich „demokracii“ a vojenské základny a chtějí si zachovat svoje tradice, suverenitu a samostatnost. I díky tomu v takto zničených a rozvrácených zemích vzniká anarchie, hlad a organizovaná migrace. Stejní lidé, kteří tyto hrůzy páchají, následně pod různými záminkami financují a vyzbrojují v těchto zemích jim nakloněnou opozici, zprostředkovávají a organizují migraci do zemí EU.  

Tato situace by se dala řešit, kdyby Evropské instituce a politici chtěli a řídili se názory a zájmy těch, kteří je volili. Ale mnohdy se politici v EU řídí pokyny, příkazy, vyhrožováním a zájmy těch, které nikdo nevolil. A tak těchto deset procent svými penězi světu vládne a skutečnost je taková, jako je níže vyjádřeno na obrázku. (Převzato z facebooku). Mysleme na to, když půjdeme k volbám.

 

    Fotka uživatele Klaudia Kruk.

Převzato z profilu.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

13:04 Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 ke kratomu.