Krumer (SPO): Nesmíme zapomínat na naši minulost

12.07.2020 10:53

Šíří se i u nás vedle koronaviru i bruselská nemoc přihlouple s fakty manipulovat a pokračují tak nebezpečné tendence s překrucováním historie. Na to nám však nošení roušek nestačí.

Krumer (SPO): Nesmíme zapomínat na naši minulost
Foto: archiv politika
Popisek: Vladislav Krumer

Jsme Slované, český a slovenský jazyk jsou si podobné, náš stát Československo vznikl v roce 1918, aby se i za velkých obětí zbavil útlaku od Rakousko-Uherska, kde byly slovanské jazyky i národy utlačovány. Připomínat si tak pořád musíme i nezrušitelný odkaz prezidenta Beneše po skončení druhé světové války v poselství Československu, které pronesl v souvislosti s vydáním Benešových dekretů, dojednaných vítěznými mocnostmi ve druhé světové válce na Jaltě.

Je proto samozřejmé, že jak u nás, tak i na Slovensku se mluví česky i slovensky a lidé si rozumí. Rozdmýchávat nacionalistické vášně mezi bratrskými národy, které žily společně v Československu, je nebezpečná hra, která je proti našim zájmům. Stejně tak za Havla se na objednávku západu rozdělilo Československo, aby se malé státy daly lépe ovládat. Součástí tohoto procesu byl také organizovaný rozklad Jugoslávie a Havlovo humanitární bombardování Srbska i alkoholikem Jelcinem na přání západu podporovaný rozpad Sovětského svazu.

Teď pokračuje EU v ničení identity a suverenity národních států s cílem udělat z nás poslušnou a vystrašenou masu pod kontrolou dosazených cenzorů, kteří nám budou přikazovat, co si můžeme myslet, co smíme číst a psát, která je ta jejich jediná a správná pravda. Pokud budeme tuto bruselskou diktaturu porušovat, tak nás budou trestat. Každý, kdo má zdravý rozum a informace, vidí, jak se ten marasmus od úředníků z Bruselu na nás řítí. Dokonce i některé politické strany u nás na to diktátorské tsunami z Bruselu naskočily.

Ve volbách dejme hlas těm stranám, které konkrétně za zachování naší státní suverenity, proti cenzuře a proti tomu být pořád s někým proti někomu namísto partnerské spolupráce pracují. Cestou pro nás je rovná a partnerská spolupráce v rámci zemí V4 a na principu rovnosti spolupracovat se všemi státy, které budou mít stejný zájem na těchto principech vzájemně výhodné rovnosti bez sankcí, a ne podle diktatury EU spolupracovat.

(převzato z Profilu)

Článek byl převzat z Profilu PaedDr. Vladislav Krumer

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Na přípravě migračního paktu se aktivně podíleli představitelé Fialovy pětikoalice

19:02 Okamura (SPD): Na přípravě migračního paktu se aktivně podíleli představitelé Fialovy pětikoalice

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.