Kubisková (Přísaha): Alibismus ministra Jurečky nezná mezí

01.03.2023 11:02 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Jurečkovi.

Kubisková (Přísaha): Alibismus ministra Jurečky nezná mezí
Foto: Facebook
Popisek: Karolína Kubisková

Alibismus ministra Jurečky nezná mezí!  Nejenže nezvládá svůj rezort a není schopen sehnat peníze na důchody, ani na zvýšení „rodičáku“. Teď ještě spouští mezigenerační válku. Zjevně se řídí heslem: Když dva se perou, třetí se směje. Mladí nedostanou peníze kvůli důchodcům, nebo důchodci nedostanou peníze kvůli rodinám s dětmi?! Takové dmýchání nenávisti, jen aby zakryl svoji neschopnost, považuji za absolutně nepřijatelné!

Kdyby nezrušili superhrubou mzdu a včas zdanili nadměrné zisky energetických firem, měli by v kase o 130 miliard navíc. To by těch potřebných 30 miliard, co teď chybí na valorizace, pokrylo s přehledem a ještě by 100 miliard zbylo! Bylo by na důchody, na pomoc rodinám i na spoustu dalších věcí a celé to divadlo, které teď vláda předvádí se stavem legislativní nouze a zpětnou změnou zákona, jsme si mohli klidně ušetřit!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan stále obhajuje neobhajitelné

19:05 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan stále obhajuje neobhajitelné

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Migračnímu paktu