Kukla (ANO): Už aby bylo líp

09.01.2024 18:02 | Komentář

Konec roku, respektive blížící se počátek nového je správný čas na bilancování, ale také na vytyčení dalších cílů. Právě příští rok bude klíčový, protože přinese červnové volby do Evropského parlamentu a na podzim krajské volby.

Kukla (ANO): Už aby bylo líp
Foto: archiv politika
Popisek: Zastupitel Kraje Vysočina Martin Kukla (ANO)

Konec roku, respektive blížící se počátek nového je správný čas na bilancování, ale také na vytyčení dalších cílů. Právě příští rok bude klíčový, protože přinese červnové volby do Evropského parlamentu a na podzim krajské volby. Nejde jen o politické události, které se nás nedotknou, naopak jejich výsledky budou určovat, kam bude směřovat Evropa a jak se bude vyvíjet Kraj Vysočina. V případě Vysočiny máme v hnutí ANO sestavený silný tým a opět chceme být součástí rozhodování a pracovat pro zlepšování životní úrovně lidí na Vysočině, přispět k modernizaci silnic, efektivně bojovat proti nedostatku lékařů a modernizovat nemocnice, domovy pro seniory i školy - to vše spadá do pravomocí kraje a jde o naše priority.

Mrzí nás, že se přestalo myslet na občany a díky vládním opatřením dochází k útlumu ekonomiky a poklesu životní úrovně.

Nic, co slibovala pětikoalice, neplatí. Sliby v podobě snižování daní, poklesu cen potravin, zvyšování životní úrovně se proměnily v realitu vlastních opaků a roste šedá ekonomika.

Věřím v dobrý úsudek lidí. Věřím, že lidé si názor na současnou situaci udělají sami a vše zhodnotí v nadcházejících volbách. Každý hlas je klíčový a každý z nás může rozhodnout o směru, kterým se společně vydáme.

Nový rok přináší naději na změnu a je na nás, abychom tuto naději proměnili ve skutečnost. S důvěrou v silný tým a s podporou vás, občanů se společně můžeme zavázat k vytvoření lepšího a prosperujícího kraje pro všechny.

Martin Kukla (hnutí ANO 2011)

poslanec, zastupitel Kraje Vysočina

Převzato z profilu politika.

Článek byl převzat z Profilu Ing. Martin Kukla

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…