Lachnit: 20. ročník Den zdraví, pořádaný Centrem sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 5, se vydařil

01.06.2022 9:09 | Tisková zpráva

V úterý 31. května 2022 od 13 17 hodin uspořádala v prostorách Úřadu MČ Praha 5 a před úřadem příspěvková organizace Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 5 ve spolupráci se Státním zdravotním ústavem v Praze tradičně již 20. ročník zdravotně vzdělávací akce pro občany Prahy 5 pod záštitou radního JUDr. Petra Lachnita.

Lachnit: 20. ročník Den zdraví, pořádaný Centrem sociální a ošetřovatelské pomoci Praha 5, se vydařil
Foto: Praha 5
Popisek: Radní MČ Praha 5 JUDr. Petr Lachnit

V prostorách radnice Prahy 5 a ve stanech před radnicí organizátoři nabídli veřejnosti změření krevního tlaku, stanovení indexu přiměřené tělesné hmotnosti (BMI index), stanovení množství skrytého tuku v těle, odborné poradenství ve výživě, inspiraci pro zdravý jídelníček - pyramidu zdravé výživy, poradenství odvykání kouření, úrazovou problematiku, prevence alergií a prevenci karcinomu prsu. Návštěvníci obdrželi edukační zdravotně výchovné materiály a drobné dárky.

Den zdraví byl zaměřen zejména na občany Prahy 5, ale i na občany z jiných městských částí. Cílem bylo motivovat je k změně životního stylu, a napomáhat tak ke zvýšení informovanosti veřejnosti o prevenci kardiovaskulárních a nádorových onemocnění, a tím přispět k zlepšení zdravotního stavu populace. Součástí byla i prezentace organizací, které propagují zdravý životní styl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: My už solidární jsme a nemusíme se podílet na solidární mechanismu

17:04 Ministr Rakušan: My už solidární jsme a nemusíme se podílet na solidární mechanismu

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.