Lachnit (ANO): Městská část Praha 5 udělila vyznamenání příslušníkům policií, hasičům a záchranářům

12.10.2022 8:36 | Tisková zpráva

V úterý se konalo v jednací síni zastupitelstva MČ Praha 5 tradiční slavnostní udílení čestných uznání a medailí Městské části Praha 5 příslušníkům Policie ČR, Městské policie hl.m. Prahy, Hasičského záchranného sboru hl.m. Prahy a Zdravotnické záchranné služby hl.m. Prahy, působících na území Prahy 5.

Lachnit (ANO): Městská část Praha 5 udělila vyznamenání příslušníkům policií, hasičům a záchranářům
Foto: Praha 5
Popisek: Radní MČ Praha 5 JUDr. Petr Lachnit

Návrhy na toto čestné uznání včetně zdůvodnění předkládají ředitelé policií, hasičského záchranného sboru a zdravotnické záchranné služby. Získání čestného ocenění je podmíněno především vzorným plněním služebních povinností, mimořádným činem, který se vymyká z běžné služby, a samozřejmě také aktivitami, které přesahují běžný rámec služby a přispívají rozvoji práce a dobrému jménu bezpečnostních sborů, hasičů a záchranářů.

Odměněno za mimořádné činy a vzornou službu bylo celkem 20 příslušníků z řad Městské policie hl. m. Prahy - Obvodního ředitelství Praha 5, Policie ČR - Obvodního ředitelství Praha II, a Hasičského záchranného sboru hl. m. Praha a Zdravotnické záchranné služby hl. m. Prahy.

Čestná uznání a medaile předal oceněným radní pro bezpečnost Městské části Praha 5 JUDr. Petr Lachnit, který ve svém projevu poděkoval oceněným příslušníkům bezpečnostních sborů, hasičům a záchranářům za jejich každodenní nelehkou práci, při níž mnozí nasazují své životy, a vyzdvihl tradičně dobrou a stále se rozvíjející spolupráci záchranných složek a Městské části Praha 5.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

11:04 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zatčenému ukrajinskému ministru zemědělství, který …