Lachnit (ANO): Sedmý ročník fotbalového turnaje Santoška Cup

14.06.2022 10:01

V sobotu 11. června se pod záštitou Petra Lachnita a Davida Duška, radních MČ Praha 5, uskutečnil již sedmý ročník turnaje v malé kopané Santoška cup. Jednodenní turnaj pro 6 týmů uspořádala DTJ Santoška za finanční podpory Městské části Praha 5.

Lachnit (ANO): Sedmý ročník fotbalového turnaje Santoška Cup
Foto: Praha 5
Popisek: Radní MČ Praha 5 JUDr. Petr Lachnit

O fotbalisty bylo fantasticky postaráno, neboť sportbar v areálu DTJ Santoška v Xaveriově ulici provozuje Ladislav Sobota, s občasnou výpomocí maminky Adriany Sobotové. Sám jsem se s paní Adrianou postavil za výčep, ale naštěstí pro hosty jen na chvilku. Luděk Sobota mně prozradil, že jediné, čím synovi přispěl do podnikání, byla rada, a to konkrétní druh piva pro bar. 

Ale zpátky k fotbalu. Od začátku turnaje byla zřetelná vysoká sportovní úroveň. Každý tým bojoval o v pořadí sedmý zápis na putovní pohár DTJ Santoška, tak i o velmi atraktivní ceny, jejíchž součástí byla i sportovní výbava jako např. fotbalové míče.

V turnaji se na 1. místě umístil tým Ještěrky, na 2. místě tým Plácek Spořilov a na 3. místě tým Kozy. Zároveň byla vyhlášená kategorie nejlepší střelec, ve které získal ocenění Ondřej Konopásek a kategorie nejlepší brankář, kterým byl na turnaji Jan Kadlec.

DTJ Santoška uspořádáním turnaje přispěla k podpoře aktivit u rekreačních sportovců, včetně vytvoření možnosti prezentace týmů a zhodnocení jejich sportovního úsilí na neprofesionální úrovni a pokračování v obnovené tradici konání turnaje v malé kopané v Městské části Praha 5.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Macron prý chce nahradit von der Leyenovou

17:17 David (SPD): Macron prý chce nahradit von der Leyenovou

Informace na svém veřejném facebookovém profilu o údajných ambicích francouzského prezidenta Macrona…