Lachnit: Pohádkový les pobaví děti v Zahradě Kinských v sobotu 6. listopadu 2021

03.11.2021 9:15 | Tisková zpráva

Je tady podzim a doba, kdy ze svých brlohů vylézají ježibaby, loupežníci, čerti, za stromy se schovávají zakleté princezny a mezi komíny starých domů se vynořují duchové, strašidla a bílé paní.

Lachnit: Pohádkový les pobaví děti v Zahradě Kinských v sobotu 6. listopadu 2021
Foto: mfcr.cz
Popisek: JUDr. Petr Lachnit, radní MČ Praha 5

Chcete se krásně bát a dobře pobavit? Městská část Praha 5 pro vás připravila na sobotu 6. listopadu 2021 od 10 do 16 hodin speciální Strašidelný pohádkový les. Na kilometrové trase pod Petřínem na vás i vaše děti budou číhat nejrůznější strašidla z pohádkové říše. Děti budou u každého z nich muset plnit úkoly. Komu se podaří vysvobodit z hadího zakletí krásnou princeznu? A kdo pomůže pirátovi najít ztracený poklad? Kdo zachrání lesního skřítka a kdo nasytí Ptáka Noha?

Po splnění všech úkolů dostanou malí poutníci dárek z truhly u Stromu splněných přání. Trasa pohádkového lesa začíná u Musaionu (vstup Myší dírou z ulice Holečkova) a vstup je zdarma. Záštitu nad akcí převzal radní městské části Praha 5 JUDr. Petr Lachnit.

Budeme dodržovat a hlídat hygienická opatření – všichni pracovníci pořadale jsou testováni a očkováni, na stanovištích bude připraven i bezkontaktní “muvící úkol” a samozřejmě dezinfekce.

Vzhledem k epidemiologické situaci je nutná POVINNÁ registrace ZDE - kapacita je omezena, proto prosíme, abyste opravdu registrovali jen reálný počet osob, a neblokovali tak vstup ostatním dětem, na které v registraci nezbude místo. Vstup je zdarma a akce se koná již tradičně pod záštitou radního městské části Praha 5 JUDr. Petra Lachnita.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…