Lachnit: Praha 5 podpořila koupání rodičů s dětmi v Aquaparku Barrandov i letos

17.01.2022 9:09 | Tisková zpráva

Projekt „Koupání rodičů s dětmi v Aquaparku Barrandov“ pokračuje i v roce 2022. Bohužel prudký nárůst cen energií donutil provozovatele Aquaparku k zvýšení cen za plavání. Nárůst ceny se tudíž odrazil i ve zvýšené ceně zvýhodněného koupání rodičů s dětmi z MČ Praha 5.

Lachnit: Praha 5 podpořila koupání rodičů s dětmi v Aquaparku Barrandov i letos
Foto: Archiv Petra Lachnita
Popisek: Radní MČ Praha 5 JUDr. Petr Lachnit

Projekt „Koupání rodičů s dětmi v Aquaparku Barrandov“ - zvýhodněný vstup do bazénu mohou využít rodiče s dětmi, kteří mají trvalý pobyt v MČ Praha 5. Držitelé plaveckých karet budou moci uplatnit slevu na vstupném během úterý až pátku v čase od 6:00 do 11:30 hodin. Karta umožňuje využít vnitřní a za teplého počasí i venkovní dětské brouzdaliště. Děti ve věku jednoho až tří let mají vstup zdarma. Doprovázející osoba platí počínaje 1. ledem 2022 částku 55 korun na 100 minut.

Plavecké karty (permanentky) jsou vydávány Odborem sociální problematiky a prevence kriminality na základě ověření trvalého bydliště v budově úřadu MČ Praha 5, náměstí 14. října 4, v 2. poschodí, každé pondělí a středu od 8 do 18 hodin v kanceláři č. 213.

„Permanentky“, vydané v minulých letech, zůstávají nadále v platnosti, nicméně z důvodu významného navýšení cen vstupních energií bazénu také u nich dochází k zvýšení původní ceny.

Návštěvníci Aquaparku Barrandov jsou povinni řídit se pravidly provozovatele, která jsou vyvěšena na recepci u vstupu do objektu.

Projekt „Koupání rodičů s dětmi v Aquaparku Barrandov“ se koná pod záštitou radního MČ Praha 5 JUDr. Petra Lachnita.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

9:15 Ostrá (SOCDEM): Fialova vláda otevřeně šlape po právech zaměstnanců

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vládnímu návrhu výpovědi bez udání důvodu