Lang (ODS): Je načase poděkovat

10.10.2016 21:32

Je čas poděkovat. Všem voličům, kteří ke krajským volbám přišli. Všem, kteří si uvědomili, že kraje mají nad spoustou věcí až neuvěřitelnou moc. Nejvíc pak chci poděkovat voličům ODS v Plzeňském kraji.

Lang (ODS): Je načase poděkovat
Foto: ODS
Popisek: ODS

Děkuji všem, kteří si našli čas a ke krajský volbám se dostavili. Těm, kteří už pochopili, že kraje, ač je pokládám za mnohem horší a občanům vzdálenější řídící instituce, než byly někdejší okresy, bohužel řídí život okolo nás. Jsou to ony, kdo ovlivňují mj. školy, stav silnic a drah, ochranu či devastaci přírody i kulturní dění. Jsou ale tu - jako někdejší úlitba pro vstup do EU - a musíme s nimi počítat.

Mé poděkování patří především voličům ODS. Je docela milé zjistit, že po době, kdy si člověk připnul placku ODS na košili a málem dostal na chodníku po hubě, jsou pryč. Teď je jenom na nás, aby příznivců ódéesky přibývalo. Na nás, kteří pracujeme tak říkaje v první linii. V terénu, na obcích, v regionu. Zaplať Bůh, nejsme one-man party, ani nejdeme slepě za vedením.

Konečně, ne však nakonec, se sluší, abych poděkoval všem, kteří mi věnovali kroužek u jména na kandidátce (ač jsem se, kupodivu, na kraj nedostal :-)), totiž volební preferenci. Je to moc milé a já mohu toliko slíbit, že se svým zásadám, tak jako v minulosti, tak i do budoucna, nehodlám zpronevěřit. Dál budu stát na zásadě, že se k sobě máme chovat slušně, ač na to či ono máme jiný názor. Dál si budu dělat legraci z lidské hlouposti a omezenosti, ale v to počítat i svoji vlastní osobu. Protože budeme-li všechno, včetně sebe brát smrtelně vážně, pak ta smrt přijde, ať už obrazně, nebo reálně myšleno. Dál budu usilovat o slušné chování vůči přírodě, krajině a kulturnímu dědictví.

Převzato z profilu.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Navrátil (KDU-ČSL): Senior Pas a Rodinné pasy poskytují slevy na zboží, služby a další aktivity

12:05 Navrátil (KDU-ČSL): Senior Pas a Rodinné pasy poskytují slevy na zboží, služby a další aktivity

Moravskoslezský kraj opět podpořil slevové karty pro seniory a rodiny s dětmi. Senior Pas a Rodinné …