Lang (ODS): Kroměřížská výzva? Co to je?

25.05.2016 15:52

Přes kyberprostor v současnosti obíhá pamflet nazvaný Kroměřížská výzva. Počítá s politickou naivitou voličů a za krásnými slovy se skrývají mnohá čertova kopyta.

Lang (ODS): Kroměřížská výzva? Co to je?
Foto: ODS
Popisek: ODS

Přišel mi e-mail. Od kamaráda, jehož si velice vážím, s nadpisem "K zamyšlení". Obsahoval politický pamflet s názvem "Kroměřížská výzva". Nebudu ji citovat, každý si ji může najít přes svůj vyhledávač. Oslovuje voliče, aby za prezidenta zvolili... Koho vlastně? Podle vypočtených vlastností nejspíš nového Spasitele seslaného do oblasti Českého masívu a Karpatské předhlubně, asi z nebes. Ale možná, že přichází i z pekla, mohu-li se takto hodně nadneseně vyjádřit. Ač se ten spisek na první pohled tváří velmi sympaticky.

Kroměřížská výzva je vlastně dalším, hodně amatérským (v tom špatném smyslu slova), rádoby politickým počinem, který značně připomíná výzvy typu "Děkujeme, odejděte!". Stačí se letmo podívat na přiložený seznam jejích signatářů. Najdeme tam, jak také jinak, vcelku pestrou směs osobností. Mezi jinými však také pana Gabala, kdysi disidenta, jenž se ale dnes jaksi dostal na druhou stranu. Totiž totalitní, cenzorskou, s plánováním náhubků těm, kteří nejsou tzv. sluníčkáři.

Jedním z požadavků, koho bychom podle Kroměřážské výzvy měli volit je ten, který nás, volně řečeno, bude více integrovat do EU. Hmmm... Bude-li to Unie v současné podobě, pak pěkně děkuji! Zvlášť po nedávných výhrůžkách předsedy EK Junckerse, neomarxistického představitele nikým nevoleného, na adresu Britů. O Unii sice stojím, ale ne s nevzdělanými kreaturami jeho typu, jež se nám snaží diktovat svou totalitou páchnoucí vůli!

Kroměřížskou výzvu určitě nepodepíšu. A vřele tak doporučuji učinit i Vám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…