Laudát (KAN): ANO, bylo líp, už dosněmovalo

14.02.2022 10:57 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k narůstající únavě Andreje Babiše

Laudát (KAN): ANO, bylo líp, už dosněmovalo
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Tentokrát jsem se se svým odhadem netrefil. Očekával jsem 103 procenta hlasů pro Andreje, ale nestalo se tak. Naopak. Šéf je unavený, sněmovna ho nebaví a imunitu mu zaručuje už jen prezidentský post. Nepomohl ani výtvarný počin Starého Efka, ubezpečování všech členů ANO, že se mu (rozuměj Šéfovi) při předsednické volbě nepostaví, si mohl Andrej při mnohoznačnosti češtiny vykládat všelijak.

Realitu Aktivu Nespokojených Občanů 2011, bude líp (to už víme, jak to dopadlo) nepochopil redaktor ČT po opětovné sobotní výhře majitele nejsilnější politické frakce ve sněmovně. Babiš se totiž rozpovídal o ostravském primátorovi Macurovi ve stylu, že ve vedení hnutí nic nedělal. Přitom "byl členem představenstva", děl Babiš. Zblblý redaktor ho opravil, že členem předsednictva. Babiš na to nereagoval, přestože měl pravdu. V ANO je de facto představenstvo.

Uvidíme, jak bude Babišova karavan show úspěšná, ale pokud to zejména ODS tentokrát totálně nezpacká, tak jeho výkonná moc v politice už se bude jenom tenčit. Kdyby byl v naší zemi pořádek a okolo klid, tak by asi koncept strany pro všechny měl naději. Jenže u nás je po osmi letech moci Babiše bordel a několik krizí současně a o dnešním světě ani nemluvě. Už hodně dlouho nebyl tak chaotický, rozhádaný, na pokraji války a ekologického kolapsu.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hájek (STAN): Nejúrodnější půda se už nebude plošně měnit v parcely pro obchoďáky

4:32 Hájek (STAN): Nejúrodnější půda se už nebude plošně měnit v parcely pro obchoďáky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochraně půdy.