Laudát (KAN): Babišovy žvásty o naší světovosti konečně berou za své

07.09.2020 8:36

Komentář na facebookovém profilu k dramatickému propadu ekonomiky

Laudát (KAN): Babišovy žvásty o naší světovosti konečně berou za své
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Realita stále více vystavuje vysvědčení jeho PR politice. Dramatický propad ekonomiky, bezradnost při stabilizaci financí, či nepochopení rozsahu krize a silný návrat čínské nákazy. Jediný, kdo mu stále tleská a drží preference je početná skupina podporovatelů výrazně z řad penzistů. Netuší, že druhý den po parlamentních volbách budou první na řadě, na koho krize dopadne.

Anketa

Jak nahlížíte na Čínu?

hlasovalo: 33942 lidí

Ale možná, že realita jim dá direkt ještě dříve. Mašiny propagandy sice jedou na plný plyn, ale to jely komunistům taky. Hysterické štěkání kolem Vystrčilovy cesty na Tchaj-wan jen zakrývá bezradnost. Přitom každý blbec ví, že nejvíce v politice vykonáte, když podpoříte ohrožené, nebo v tu chvíli bezmocné.

Ne nabubřelí čínští komunisté, kteří bezostyšně na konci druhé dekády XXI. století vraždí svoje oponenty, ne Putin, který už zase vede Rusko do úpadku, ale demokratické země a ty, které o demokracii usilují. To jsou naši partneři, naše naděje. jenže Zemanové, Babišové, zestárlý Klaus či komunisté nás stále přetahují více, nebo méně, na druhou stranu.

Skoro Klausovsky nevěřícně jsem povytáhl obočí, když Klaus v jednou rozhovoru mluvil o dnešní "postkomunistické" Číně. Žádná postkomunistická Čína neexistuje. Existuje jen komunistická Čína (na Tchaj-wanu nikdy komunisté nezvítězili, takže nejsou post..). Vystrčilovu cestu na svobodný ostrov pod čínskými děly nazval klukovinou. Klukovinou pro mě je naopak to, co tahle nepovedená parta vyvádí s naší zemí.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

20:01 Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.