Laudát (KAN): Kremelská soldateska už přichází na to, že guru Putin to podělal

20.09.2022 9:02 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k Rusku.

Laudát (KAN): Kremelská soldateska už přichází na to, že guru Putin to podělal
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Hlásné trouby Kremlu by se alespoň mohly dohodnout, s kým vlastně válčí: poslední dobou prosakují zprávy z okolí Putina, že spotřeba alkoholu v jeho okolí výrazně narůstá. Kremelská soldateska už přichází na to, že guru Putin to podělal a jejich zlaté časy moci a zlodějin jsou ohrožené. Že alkoholismus nebují jen za zdmi Kremlu dokazují i stále trapnější vystoupení různých šašků v propagandistické mašinerii. Jinak si nelze vysvětlit, že se i přední hlásná Putinova trouba Vladimír Solovjov neumí dohodnout s jakýmsi Andrejem Guruljovem - poslancem ruské Státní dumy, s kým vlastně Rusko válčí. Zatímco Solovjov vykřikuje, že Rusko je na Ukrajině v přímé konfrontaci s NATO, tak poslanec dumy dumá, že by zahájil válku proti NATO. Rusko by se nemělo stydět použít jaderné bomby na Britských ostrovech. NATO by článek 5 neaktivovalo, protože by ostrovy byly proměněny v marsovskou krajinu a země už by neexistovala. A neexistující zemi nelze přijít na pomoc.

S jadernými zbraněmi proti Británii Guruljov ještě neskončil.  "Můžeme je použít, ale ne na Ukrajině, kde budeme muset žít" A na závěr dodumal s tím, že by nějakou tu bombu hodil i na Berlín na hlavy vypaseným Němcům, kterým stejně v zimě zmrzne zadek.

Stále více Putinova banda začíná až nápadně připomínat Hitlerovo okolí, když už bylo jasné, že konec je jen otázkou času. Tlacháním  a opájením se nesmysly bohužel popis obou dějinných situací nekončí. Tragickým mementem obou válek jsou zbytečně pokračující jatka na frontě.

Ukrajinci dál osvobozují další území okupovaná Rusy a myslím, že proruští separatisté v Luhansku a Doněcku nemají klidné spaní. Přál bych si, aby se do vánoc pakovali a zmizeli do Ruska, kde dle svých slov vždycky chtěli být. Určitě o ně Rusáci budou stát a přivítají je s otevřenou náručí.

Pokud Rusko nepoužije jaderné zbraně, tak je stále větší šance, že válku na Ukrajině prohraje. Přesto by u nás polovina lidí vyjednávala s Ruskem o dodávkách "levného" plynu. Korunu všemu včera v podvečer nasadil jakýsi uchazeč při diskuzi o volbách v ČRo Plus: "První krok, který bych udělal, je, že bych do Moskvy odjel vyjednat pro Pražany levný plyn". Myslím, že tahle blbost a nehoráznost by neměla být tolerována ani ve volební kampani, kde se plácá a slibuje kdeco. Snad každý má dost rozumu, aby nevypouštěl takové lumpárny z huby. Rusáci masakrují na Ukrajině nevinné obyvatelstvo, jako svého času nacisté a před nimi Stalinovi komunisté. A jestli i Pražané pustí tuhle českou lůzu do ZHMP, tak to s námi vůbec, ale vůbec nevypadá dobře.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.