Laudát (KAN): Krutý a schopný?

11.10.2022 13:57 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k aktuálnímu vývoji situace na Ukrajině

Laudát (KAN): Krutý a schopný?
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Tak charakterizují média nového ruského velitele pro Ukrajinu Sergeje Surovikina. Putin musí být zoufalý. Na Ukrajině poslední týdny prohrává, a proto se uchyluje ke vzteklé krvavé pomstě na civilistech. Podobně jako Hitler dosáhne pravého opaku. Ukrajinci budou svoji zemi bránit o to urputněji. A že zlomí vůli Ukrajinců zastrašováním a terorem? Ani náhodou.

Katastrofy v nás vzbuzují to nejlepší z lidského rejstříku. Jako kdyby v lidech někdo stisknul reset a lidé se vrátí na čas ke svému lepšímu JÁ. Dokazuje to chování lidí z doby bombardování Londýna, ale i naše chování v dobách velkých záplav. Jen velmi omezená skupina lidských hyen se chová jinak.

Anketa

Pro koho byste raději hlasovali ve 2. kole prezidentské volby?

hlasovalo: 22216 lidí

O Putinovi a jeho krvavém psovi Surovikinovi si nedělejme iluze. Oč více se jim bude rozpadat morálka vojáků na frontě, o to více budou "vraždit z dálky", po dobu, dokud budou mít čím. Když mačkáte startovací tlačítko smrtonosné rakety, nepovažujete se za vraha. Tolik zkušenosti z obou světových válek.

Jsem velmi zvědavý na hlasování v OSN o anexi ukrajinských území. Zatím se jako morální šmejdi chovaly Čína, Indie, Brazílie a několik bezvýznamných šašků, jako KLDR. Ti velcí parazitovali na válce nákupem levných ruských surovin a pootevírali a pootevírají dveře aktuálně největšímu zlu na planetě.

Naštěstí neprošel ruský návrh na tajné hlasování, takže na všechny padouchy bude vidět. Měli bychom si je dobře zapamatovat a v budoucí spolupráci v ekonomice i kultuře si od nich udržovat distanc.

Kdo v politice nebojuje proti zlu, nebo ho toleruje, sám se proviňuje a spolupodílí se na něm. A nezapomínejme ani na šedou zónu "zalezlých". Nejde jen o Orbánovo Maďarsko, které je ostudou Evropské unie, ale i například na "chudé Rakousko, které doposud Ukrajině pomohlo ostudně málo.

Ruská okupační válka na Ukrajině eskaluje. Vzteklé řádění ruských násilníků ukazuje, že se možná porážka Ruska blíží více, než si dnes myslíme.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Z prosperity zbylo zelené vydírání, z bezpečnosti přidělování migrantů

14:17 Rajchl (PRO): Z prosperity zbylo zelené vydírání, z bezpečnosti přidělování migrantů

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výročí vstupu České republiky do Evropské unie.