Laudát (KAN): S koncem Putinovského Ruska přijde i konec Lukašenka

28.11.2022 12:08 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k Rusku.

Laudát (KAN): S koncem Putinovského Ruska přijde i konec Lukašenka
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

O zemi, kde dnes vědí, kolik jich zbytečně zemře zítra: z ruských nejvyšších kruhů unikla informace, že ruské vedení počítá s tím, že do začátku příštího léta zahyne na Ukrajině 100 000 nedávno mobilizovaných vojáků. Pro svět je to informace, že šílený Putin a fanatici kolem něho dál plánují posílat syny a otce od rodin na válečná jatka. Ruská populace je už tak dost zdevastovaná. Rusové vymírají, schopní mladí lidé se snaží ze země utéci a část kulturních špiček se od režimu distancuje. Odpůrci režimu sedí v lepších případech ve vězeních, v horších záhadně umírají. Rusové se na Ukrajině přepočítali a počínají si jako zběsilí. To však nevadí čínským komunistům, kteří drží svými podloudnými podporami ruskou ekonomiku těsně nad čárou ponoru a tím prodlužují dobu válečných jatek na Ukrajině. Nervy ztrácí i ruský lokaj v Bělorusku Lukašenko. Hrozí zkázou, ale ve skutečnosti ví, že s koncem Putinovského Ruska přijde i jeho konec. Kdyby nezfalšoval volby a nepotlačil nepokoje, běloruští komunisté už by byli v háji.

Ve čtvrtek se Evropský parlament usnesl, že Rusko podporuje terorismus. Není mně jasné, proč se neusnesli, že Rusko je teroristický stát. Tím vůbec nechci tvrdit, že všichni Rusové jsou teroristi. Ti, kteří byli mláceni a zatýkáni při protestech na začátku války i při nedávné mobilizaci, jsou hrdinové.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.