Laudát (KAN): Takže si to shrňme

24.09.2021 13:21 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k hospitalizaci prezidenta Zemana

Laudát (KAN): Takže si to shrňme
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Prezidenta vezli do ÚVN ve Střešovicích údajně na plánovaný rekondiční pobyt. Ovčáček nevzýval při té příležitosti všechny svaté, jak se dělává, ale obrátil se rovnou na Nejvyššího. Rekondiční pobyt se postupně přelil na dehydrataci a mírnou únavu. V pátek měl pacient šupačit domů, ale nějak se lékařům nezdál. Tak ho tam drželi do poslední chvíle, aby stihnul program odpoledních středečních jednání.

Nevím, odkdy se během hydratace dehydratované a mírně unavené hlavě státu dělá CT? Když ho ve středu vyvezli z pavilonu C5, jevil se blaženě a artikuloval draslík. Večer jsme se od changemelírky Schillerové dověděli, že hlava státu má hlavu v pořádku. Přemýšlí a komunikuje.

Ze slov české dluhové premiantky byla cítit úleva. Ale ta se zpravidla nedostavuje po zavodnění dehydratovaného. Spíš to na mě dělalo dojem, že se nám v hlavě státu něco srazilo. Ale nejsem doktor, tak už radši nebudu spekulovat.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…