Laudát (KAN): Válka patem skončit nesmí! Rusáci musejí z Ukrajiny vypadnout

18.03.2022 7:29 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k Petra Pavlovi a jeho prognózám stran války na Ukrajině.

Laudát (KAN): Válka patem skončit nesmí! Rusáci musejí z Ukrajiny vypadnout
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Selhává v odhadech tam, kde by to málokdo čekal: horkému kandidátovi na prezidenta Petru Pavlovi se v odhadování situace na Ukrajině nedaří. Na začátku vycházel z prostého porovnávání technické a lidské síly Ukrajiny a Rusáků, teď mluví o tom, že válka skončí patem. Možná by si měli generálové a exgenerálové konečně uvědomit, že motivace lidí je ve válce klíčovou položkou, která určuje charakter války. Zvláště v případech, jakým je i Ukrajina.

Válka patem skončit nesmí! Rusáci musejí z Ukrajiny vypadnout včetně Krymu a světové společenství nesmí uvolnit sankce, dokud se Rusko nezaváže a nezačne realizovat úhradu škod, které svým přepadením Ukrajiny způsobilo. Váleční zločinci - Putin, Kadyrov, Lavrov, ruští generálové a další musí skončit v base, i když lepší by bylo, pokud by si to tito darebáci vyřídili sami se sebou.

Pro zajištění stability a jistoty by se měla Ukrajina stát členem NATO a EU. Tato země bude pro obě uskupení velmi cenná už z prostého důvodu, že ví, jaká je cena za vybojování svobody. Rusko už další oddychový čas k nabrání sil a novému zbrojení nesmí dostat. K druhé šaškárně, jaká se odehrála po okupaci Krymu, nesmí dojít.

Sláva Ukrajině!

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…