Laudát (KAN): Vlastenectví podle Okamury

05.01.2020 12:13

Komentář na facebookovém profilu k reakci Tomia Okamury na zabití íránského generála a velitele Kuds Kásema Solejmáního Spojenými státy

Laudát (KAN): Vlastenectví podle Okamury
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Vlastenectví podle Okamury - zalézt: o potřebě obrany před islámem, před Araby, muslimy a kdekým a kdečím slyšíme z úst Okamury i dalších skoro denně. Když dnes Američané zabili íránského generála a velitele Kuds Kásema Solejmáního, najednou Okamura zalézá stejně, jako europoslankyně za KSČM Konečná. Írán se snaží na příkaz svých senilních náboženských fanatiků získat dominanci nad celým islámským světem. Jediný, kdo se tomu ještě snaží zabránit, jsou Američané a Izraelci. A když se konečně po hrubé chybě Trumpa v případě Kurdů snaží o nápravu, najednou čeští extrémisti a migrační alarmisti by chtěli zalézt. Dokonce někteří straší třetí světovou. Zjevně nevědí, v jaké bídě Íránci žijí. Dlouhé roky sankcí přivedly tamní ekonomiku do stavu, který v leččems připomíná zbankrotovanou československou ekonomiku na konci komunismu, nebo ještě něco horšího. Přitom Peršané jsou skvělí lidé, kteří zejména ve městech touží po svobodě a západním stylu života, který si mohli částečně užívat před revolucí, při které svrhli šáha Rézu Páhlaví. Od té doby rozhodující a poslední slovo má rada složená z náboženských senilních dědků, kterým pomáhá držet lidi pod krkem banda hrdlořezů, která si říká Revoluční gardy. Myslím, že Íránci za tenhle odporný režim moc nadšeně bojovat nebudou.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

23:08 Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě