Laudát: Kdoví, jestli Jie ještě žije

15.05.2019 13:27

Komentář na facebookovém profilu k Zemanovu lobbování za české firmy.

Laudát: Kdoví, jestli Jie ještě žije
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Zeman: "jsem lobbista za české podniky". Laudát: "houby s octem": nevím, jak jinde v českých krajích, ale u nás na Vysočině bylo synonymem ke slovu kulový také heslo houby s octem (říkalo se s voctem), potom občas i slova, která nechci na síti psát. To je moje reakce na Zemanovu sebechválu při návštěvě Maďarska. Být podnikateli, tak si dám velký pozor na Zemanova moudra a doporučení s ekonomickými dopady. Pominu všeobecně známé karamboly s PPP výstavbou dálnice D47, "privatizaci" (spíš výprodej) strategických českých firem apod.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Ale pokud se týká zahraničí - jako by ještě nestačil bankrot slibovaných čínských investic, několik zahučených českých investic garantovaných státem v Rusku (apropó - slyšel někdo, jestli zabrala přímluva Zemana u Putina, aby nám je zaplatili? Nikde se o tom už nepsalo). No a teď nahání české podnikatele, aby se podíleli na výstavbě jaderné elektrárny Rosatomem v Maďarsku. Poslední informace v médiích před měsíci hovořily o tom, že se realizace protahuje, že Maďaři už platí a nic. Největším počinem posledních Zemanových ekonomických misí je tedy zjištění, či spíš ujištění, že jeho čínský poradce JIE JEŠTĚ ŽIJE. Tak alespoň nějaký nehmatatelný výsledek. Nehmatatelný, protože šlo o nehmotné tvrzení čínské strany. Fyzicky osobu Jie neukázali. Tak kdoví, jestli Jie ještě žije.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Fialova vláda chce z Česka ostrov pracujících starců uprostřed Evropy

23:07 Schillerová (ANO): Fialova vláda chce z Česka ostrov pracujících starců uprostřed Evropy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodům.