Lebloch (SPO): Dokonalý svět

17.03.2018 12:16

Ti, kteří v životě nic nedokázali, vytlačovali docenta Čubu ze senátu, až ho vytlačili. Odešla oproti jiným skutečná osobnost.

Lebloch (SPO): Dokonalý svět
Foto: SPO
Popisek: Mgr. Roman Lebloch

Řeči o tom, že byl komunistickým premiantem a bylo mu umožněno režimem vybudovat vše, co vybudoval, jsou úsměvné. Premianté byli významnější a nic nedokázali. A nám na Zlínsku nezbude nic jiného, než s určitou nostalgií vzpomínat na prosperující Slušovicíe. Každý dobrý skutek nechť je po zásluze potrestán. Hlavně ať slouží panu Čubovi zdraví.

Z jiného soudku-miliardáři budou dále bohatnout a děti ve škole nosit plastová víčka, která se prodají, aby trochu finančně pomohli při léčbě jiného dítěte, které nemělo takové štěstí, aby bylo zdravé.

Strany, které balancují na samé hraně volitelnosti, budou bojovat proti jiným stranám, jenž byly stejně jako ony zvoleny v demokratické volbě a kdo s těmito pětiprocentními stranami nesouhlasí, je podle nich populista a milovník starých pořádků.Tetelí se blahem, když se na náměstí sejdou nějací lidé a protestují.

Kdo chtěl při inauguraci slyšet nic neříkající filozofickopolitický projev, byl zklamán, kdo chtěl něco konkrétního, musel být spokojen. A proti tomu konkrétnímu zase cosi podepisují někteří naši herci nebo umělci. Ale ti to mají jaksi v popisu své práce, vzpomeňme třeba antichartu.

Někteří při projevu odešli, snad to byl počátek jejich odchodu do dějin, mnoho lidí by neplakalo, snad jen těch pár herců.

A tak tady žijeme.

Roman Lebloch, SPO Zlínský kraj

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…