Lepší Sever: Je Greenpeace s LEPŠÍM SEVEREM na stejné lodi? Pozor, ironie!

04.09.2020 11:00

Tak už i Greenpeace pochopilo a opakuje stejné myšlenky, které se snaží prosadit hnutí LEPŠÍ SEVER. Ve včerejších Událostech na ČT řekl ve 40. minutě a 40. vteřině Jan Freidinger, senior campaigner a "aktivista na bagru” této organizace doslova: "Je třeba jednat rychle, dlouhá léta celá republika z tohohle regionu jenom brala, a teď je čas to severním Čechám vrátit.”

Lepší Sever: Je Greenpeace s LEPŠÍM SEVEREM na stejné lodi? Pozor, ironie!
Foto: LS
Popisek: LEPŠÍ SEVER

Toto je jeden z hlavních programových bodů hnutí LEPŠÍ SEVER. Požadujeme od české vlády, aby se podpora Ústeckého kraje stala absolutní celorepublikovou prioritou. Na rozdíl od Greenpeace si ale nemyslíme, že teprve teď je ten správný čas, ten nastal už před mnoha lety.

Přistupovat k našemu kraji stejně jako k bohatému kraji Jihomoravskému nebo Středočeskému je nejen s ohledem na minulá desetiletí nevděčné a nespravedlivé. Vytěžit, vysát a vykořistit Ústecký kraj, brát si z něj téměř zadarmo suroviny a energii a pak mu nic nevrátit? Ne! Tohle jednání připomíná nevychovaného spratka, co jen bere a nechá se živit od rodičů a nakonec je nechá dožít v bídě a místo důstojného hrobu je nechá rozptýlit někde v zavřeném dole.

Děkujeme Greenpeace, že konečně pomáhá šířit naše myšlenky!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…