Lesenská (SPD): Chci ochránit pracující občany před dopady koronavirové krize

16.07.2021 20:41

Lídryní kandidátky Svobody a přímé demokracie (SPD) v Královéhradeckém kraji je ředitelka kontaktního pracoviště Úřadu práce ČR a exposlankyně Ing. Vladimíra Lesenská.

Lesenská (SPD): Chci ochránit pracující občany před dopady koronavirové krize
Foto: Hans Štembera
Popisek: SPD zahájila kampaň k volbám do Poslanecké sněmovny v říjnu 2021. Představila i novou hymnu SPD, kterou nazpíval Petr Kolář

Mezi její krajské priority patří dostavba dálnic D11 a D35 a dopravní obslužnost v odlehlejších částech kraje, dostupná lékařská péče zejména v menších obcích a dostupné bydlení pro mladé rodiny a seniory v kraji.

Anketa

Souhlasíte, aby se pokuty za opakované přestupky odečítaly ze sociálních dávek?

97%
1%
hlasovalo: 18015 lidí

Na úrovni Poslanecké sněmovny se bude zabývat sociální problematikou, zejména pak zmírňováním dopadů koronavirové krize na trh práce. “Dopady koronavirové krize mohou ze dne na den změnit životy lidí. Chci ujistit všechny pracující občany, že ve Sněmovně budu především pro ně,” konstatuje Vladimíra Lesenská, pro kterou je sociální oblast blízká nejen po odborné stránce, ale i po té lidské. Před časem jí totiž po dlouhé těžké nemoci zemřel manžel, o kterého se starala, a pečuje také o její rodiče, kteří jsou již v pokročilém věku. “Kampaň do Poslanecké sněmovny chci vést v úctě, a to nejen k voličům, ale i k protikandidátům. Politika je sice o názorových střetech, ale to přeci neznamená, že by politik nemohl jít občanům příkladem,” uzavírá lídryně kandidátky SPD v Královéhradeckém kraji.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.