Levová (SPD): Činy některých funkcionářů ČSSD, KDU-ČSL a Pirátů...

01.05.2018 6:34

Funkcionáři ČSSD, KDU-ČSL a Pirátů mě asi nepřestanou nikdy překvapovat. Mají oni vůbec nějakou páteř? Hádám, že ne. Ale pojďme si to projít popořádku.

Levová (SPD): Činy některých funkcionářů ČSSD, KDU-ČSL a Pirátů...
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

ČSSD již několik měsíců vykřikuje do mediálního prostoru a ve sněmovně něco o extrémistech. Její členové ovšem v minulosti udělali věci, které by občané našeho státu asi dokázali nazvat extrémními. Mluvím zde třeba o privatizaci OKD, kauze Rath a jejich akce ROP Jihozápad a Severozápad a další. Ale pojďme se podívat jakou mají páteř kandidáti ČSSD, kteří kandidovali do sněmovny v říjnu 2017. Tak například pan Zaorálek, který v průběhu kampaně do sněmovny v roce 2017 opakovaně prohlašoval, že chce znovu otevřít otázku kauzy OKD. No a když se podívám na hlasování p. Zaorálka ze dne 12.12.2017, kdy jsme ve sněmovně hlasovali o zřízení Vyšetřovací komise k OKD, tak zjišťuji, že p. Zaorálek raději vůbec nehlasoval, dle záznamu o hlasování.

A dále si připomeňme hlavní bod kampaně ČSSD před volbami s názvem "antiBabiš", a pozor šest měsíců po volbách ČSSD jedná o vstupu do vlády s Babišem. Nově ČSSD minulý týden zakázala svým funkcionářům spolupráci s SPD na celostátní úrovni. Pojďme si připomenout výroky kandidáta ČSSD do sněmovny p. Karla Novotného o cikánech: "Cikáni jsou jako medúzy - otravný a k ničemu".

Ale takových stran, co křičí v médiích a ve sněmovně něco o extrémistech máme víc. Třeba KDU-ČSL. Pojďme zavzpomínat na výroky p. Čunka, podle kterého je třeba Romy „léčit prací“. Ti podle něj „nebudou mít vztah k žádné činnosti mimo trestné“ a „pokud bychom jim dávky nedali, tak budou plné věznice“. Myslím si, že výroky členů těchto stran jasně dokazují, že když se jedná o koryto, tak se straně hodí do "huby" cokoliv proti komukoliv. Hlavně být ve vládě za každou cenu!

A když se bavíme o extrémistech, pojďme si také „posvítit“ na Pirátskou stranu, jejíž předseda Bartoš ratifikoval Statut Pirátské internacionály v Bruselu v roce 2010. Vznikla tak mezinárodní organizace, jejímž předsedou je muslim Guillaume Saouli, viceprezidentkou Pirátské internacionály je Bailey Lamon. Paní Lamonová je levicová aktivistka hlásící se k anarchismu a socialismu. Přitom sám předseda Pirátů Bartoš byl opakovaně vyfotografován na akcích a s logem GNWP (Good Night White Pride) a Antify. Protože jsem díky Bohu v tomto směru neznalá, z veřejných zdrojů jsem se dovzdělala, že logo kampaně GNWP vzniklo v 90. letech minulého století a bylo inspirováno známou fotkou zachycující antirasistického aktivistu, který kope do muže na chodníku na demonstraci v Montrealu (podotýkám, že občan tmavé pleti kope do občana světlé pleti). Pokud byste je chtěli náhodou kontaktovat, tak Vás na svých web stránkách upozorní, že si máte dávat pozor, že vaše aktivita může být předmětem zájmu ze strany Policie. Dále jsem se dočetla, že spolupracují s Antifou, která je dle Ministerstva vnitřní bezpečnosti USA a FBI označována za teroristy. V říjnu 2017 jsem žádala o vyjádření Pirátů k těmto fotkám, ale Piráti se k tomu nevyjádřili. A členové této strany a internacionály nás budou nazývat extrémisty? Nevím, jestli je to víc k smíchu, nebo pláči.

A tak si logicky kladu otázku, proč o napojení Pirátů na GNWP a Antifu, jako teroristickou organizaci, neinformovala ČT voliče již před volbami do sněmovny? Redaktoři např. 168 hodin prošli můj profil důkladně, tak zrovna na mém profilu mohli čerpat inspiraci. Ale stačilo by zadat Piráti a Bartoš na stránky google.

Svůj článek ukončím krásným příslovím: „Verba movent, exempla trahunt“ (Slova hýbají, příklady táhnou).

(zdroj ZDE, ZDE a ZDE)

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…