Lidinský (Úsvit-NK): 65 procent evropských muslimů nadřazuje šaríu našim zákonům

02.10.2015 9:47

Všichni vyznavači multikulturního soužití by si, dřív než budou vítat s transparenty migranty na hranicích, měli přečíst německou studii Eurislam, která byla mimo jiné publikována v jednom z předchozích vydání časopisu Reportér.

Lidinský (Úsvit-NK): 65 procent evropských muslimů nadřazuje šaríu našim zákonům
Foto: red
Popisek: Miroslav Lidinský, předseda hnutí Úsvit - Národní koalice

Nevím, jak ve vás, ale ve mně tato čísla vzbuzují reálnou hrozbu.

V úvodu svého blogu bych rád předeslal, že uznávám právo na azyl a jsem solidární, ale rozhodně neuznávám masovou migraci, která se v současnosti pomalu ale jistě zvrhává v řízené stěhování národů. O to víc mě znepokojuje neschopnost Evropské unie provést jakoukoli akci a jak je vidět, jediné, co má v dnešním světě nadnárodních organizací a institucí cenu, je pevný suverénní stát s přísnými zákony a ústavou. Tu však ne každý uznává, jak ostatně konstatuje průzkum výše zmíněné německé agentury.

Podle studie Eurislam 65%  považuje tradiční právo šaría, které  považuje bití žen a persekuce všech jinověrců za normu, za důležitější než zákony evropské země, kam imigrovali.  Stejný výzkum také konstatuje, že tři čtvrtiny evropských muslimů jsou přesvědčeny, že existuje pouze jediná správná interpretace koránu, která by měla platit pro všechny muslimy. Kdo z Vás četl korán, tak mu třeba vytane stejně jako mě na mysl verš „ A hle, Pán tvůj vnukl andělům: „Jsem s vámi, podpořte tedy ty, kdož uvěřili! Já vrhnu do srdcí těch, kdož nevěří, hrůzu a vy bijte je po šíjích a bijte je po všech prstech!“  A konečně průzkum uvádí, že 60% evropských muslimů preferuje návrat k islámským kořenům. My tu ale máme svoje, evropské, křesťansko- židovské kořeny.    

Podle Spolkového úřadu pro ochranu ústavy může žít v Německu až 7000 radikálních salafistů, kteří se nebojí šířit víru ohněm a mečem, což už několikrát u našich sousedů ukázali. To jsou však údaje ze začátku roku, jak situace vypadá poté, co Frau Merkel otevřela náruč, ví bůh.

Mnohokrát jsem ve na svém blogu avizoval, že jediným možným řešením této uprchlické tsunami je společná akce evropských armád a policií na ochranu vnější hranice Schengenu. Jelikož se tak neděje, nezbývá než zavřít hranice ČR, jak to koneckonců dělají všechny státy kolem nás.  Sobotkova vláda je ale hluchá a slepá…

Psáno pro Blok proti islámu, vyšlo také na blog iDnes.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

4:31 Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhře Ruské federace ve sporu s Ukrajinou u Mezinár…