Lidinský (Úsvit-NK): Říkají o nás, že jsme extrémisté. To ale není pravda

17.11.2015 19:00

Projev na Albertově

Lidinský (Úsvit-NK): Říkají o nás, že jsme extrémisté. To ale není pravda
Foto: red
Popisek: Miroslav Lidinský, předseda hnutí Úsvit - Národní koalice

Dámy a pánové, Je tomu 26 let co se zde na Albertově sešli rozvraceči údajně demokratického pokrokového socialistického zřízení. Média o nich tehdy hovořili jako podvratných živlech.Dámy a pánové, v prvé řadě chci říci díky každému rozvraceči, který tady tehdy byl.

Díky každému kdo přispěl, že si můžeme dnes svobodně volit prezidenta.Je třeba si však uvědomit, že svoboda kterou jsme získali je dnes ohrožena. Pokud někdo vymění prezidentskou zástavu za červené trenýrky a sklízí obdiv od lidí, kteří nás, co tu stojíme, nazývá fašisty, pak já říkám, že nám někdo chce naši svobodu ukrást!

Dámy a pánové,

braňme naši prezidentskou zástavu, kde je napsáno Pravda vítězi! Nenechme si vzít naši pravdu a stůjme za naším prezidentem, který ví co je to národní identita. Na rozdíl od lidí, jako je pan Američan Dienstbier, ministr bez práce.

Říkají o nás, že jsme extrémisté. To ale není pravda. Říkáme to samé, co svého času britský premiér Winston Churchill. Byl snad Churchill extrémista, když burcoval proti nacismu. NE, on byl to jediný, kdo měl odvahu pojmenovat pravdu. Stejně tak dnes, pár dnů po událostech v Paříži, po sestřelení letadla na Sinají vidíme v přímém přenosu, že opravdoví a silní politici Evropě chybí. Kolik lidí bude ještě nesmyslně pobito, aby páni Junckerové, Schultzové, Hollandové a paní Merkelové uvědomili, že svou laxností, nečinností a pomatenou imigrační politikou dovedli Evropu na pokraj zkázy.Připomínáme  si tu dnes výročí 17. listopadu 1989. Normální lidé viděli tehdy věci úplně jinak než politické elity země. Elity země byly zcela odtrženy od toho, co chtějí obyčejní občané. Normální lidé tehdy věděli, že se věci dělají špatně a proto si v listopadu 1989 vynutili změny.

My dnes prožíváme to samé. Stojíme před tím, že elity jsou opět odtržené od reality a že dělají úplně něco jiného, než po nich chtějí obyčejní lidé.

Je tu ale jedna čestná výjimka a to je prezident Miloš Zeman. Proto stůjme za svým prezidentem!

Brusel je nám na nic, chceme ochranu hranic (tohle se pak bude skandovat).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

18:05 Kovářová (STAN): Politika se nedá dělat od jedné tiskovky k druhé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k neúčasti hnutí ANO na jednání o důchodové reformě n…