Linek (Soukromníci): Byl by hezký silvestr, kdyby to nebylo tak vážné

05.05.2017 13:31

Odvolávám, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil. Tak nějak zní hláška krále ze starší české pohádky. Myslím, že docela věrně odráží současné dění v české politice.

Linek (Soukromníci): Byl by hezký silvestr, kdyby to nebylo tak vážné
Foto: archiv LL
Popisek: Ladislav Linek (Soukromníci)

Člověk se úplně bojí na něco reagovat, neboť při dopisování příspěvku může být politická situace úplně jiná. Nekonečné lži, sprostota a arogance provázejí boj mezi Sobotkou, Babišem a Hradem a naprosto zastiňují jakékoliv podobné události v době minulé.

Všichni se zde naprosto odkrývají a občanům ukazují své pravé tváře. Tedy i těm, kterým to dosud nebylo úplně jasné. Spoustě lidí byla situace zřejmá i bez těchto šaškáren, které zejména v zahraničí musí raketově zvyšovat prestiž ČR.

Nejvíce jsem se ovšem nasmál při dvou výrocích. Ministra financí, že sledování a odposlechy sú estébácké metody a při vyjádření pana prezidenta, že v 7 hodin ráno je hluboká noc a všichni slušní lidé ještě spí.

První výrok asi vzhledem k minulosti ministra financí i současným kauzám vůbec nemá cenu komentovat. Dobře ví, o čem mluví. Z toho druhého pak musí mít velkou radost tzv. obyčejní lidé, voliči Miloše Zemana, kteří vstávají v 5.30 do fabrik nebo na pole. Anebo aby pan prezident měl ráno k snídani rohlíčky obzvláště vypečené (jako je sám).

Po včerejším vystoupení je jen otázkou, jestli nespojit předčasné volby parlamentní s předčasnými volbami prezidentskými.

No, Bůh s námi.

Ladislav Linek
místopředseda Strany soukromníků České republiky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…