Liška (SZ): Voliče oslovujeme nejen na zemi, ale také ve vzduchu a na vodě

21.05.2014 20:17

Voliči můžou zavolat Liškovi a zeptat se na EU. Zelení spustili kontaktní centrum na Vltavě a non-stop callcentrum.

Liška (SZ):  Voliče oslovujeme nejen na zemi, ale také ve vzduchu a na vodě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda Strany zelených Ondřej Liška

Zatímco jiné politické strany své kampaně končí, zelení bojují až do voleb o každý hlas. Spustili plovoucí kontaktní centrum na Vltavě doplněné callcentrem, ve kterém budou dotazy voličů zodpovídat zelení politici a političky či členové volebního týmu. Účastní na zahájení podpořil zelené i senátor Libor Michálek. Zelení zároveň spustili web vyzva.zeleni.cz, kde žádají své příznivce, aby přesvědčili o volbě zelených své přátele.

"Zelení jsou na prahu zvolení do Evropského parlamentu. V jednom z posledních průzkumů jsme získali 4,9 % a jde nám o každý hlas. Proto jsme se vydali oslovovat voliče nejen na zemi, ale také ve vzduchu a na vodě. Je jasné, že se jedná o nadsázku, ale z řady ohlasů víme, že voliči oceňují právě naše mimořádné nasazení. Zatímco jiní polevují, naše kampaň jede až do uzavření volebních místností. Až 30 % voličů se totiž rozhoduje těsně před volbami a my jsme tu pro ně. Kdokoliv nám až do soboty přes naše callcentrum může zavolat s dotazem k EU či zelenému programu. Mně osobně se lidé dovolají během celého pátku," uvádí Ondřej Liška, předseda zelených.

Zelený ostrov na pontonu nedaleko pražského mostu Legií, funguje jako předvolební kontaktní centrum zelených. Kandidátky a kandidáti zelených společně s Ondřejem Liškou a právničkou Michaelou Suchardovou převáží voliče a voličky z náplavky pod Smetanovým nábřežím a ze Střeleckého ostrova. Ponton je zařízený jako stylový obývák: pohodlné pohovky, klavír, malé občerstvení a nechybí ani zelená cukrová vata. Kontaktní centrum je pro veřejnost otevřeno non-stop až do sobotního rána a doplňuje ho také callcentrum, kam mohou voliči směřovat své dotazy. Na telefonním čísle 222 703 216 jsou k dispozici jak zelení politici a političky, tak lidé z volebního týmu. Během pátku se mohou voliči dovolat jedničce na kandidátce Ondřeji Liškovi.

Zelení zároveň prostřednictvím webu vyzva.zeleni.cz vyzývají své příznivce, aby k volbě zelených přesvědčili ještě několik svých přátel. Ať už e-mailem, zprávou na Facebooku, telefonátem nebo pozvánkou na kávu, pivo či zelenou. Když se jim to podaří, mohou vzkaz i počet přesvědčených voličů uvést do připraveného formuláře a jejich poselství se zobrazí přímo na webu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zeleni.cz

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

23:07 Zaorálek (SOCDEM): Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě. U nás i v Německu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k platům.