Lisková (BPP): Pane Stropnický, byl jste špatný herec a jste ještě horší politik

12.10.2015 7:26

Výroky současného ministra obrany Martina Stropnického jsou snad zlým snem. Proboha, kam ta naše země spěje, když máme za ministry totální lůzry a hlupáky, kteří jen panáčkují za peníze, podle toho, jak jim jejich "chlebodárci" nařídí.

Lisková (BPP): Pane Stropnický, byl jste špatný herec a jste ještě horší politik
Foto: (archiv Nela Lisková)
Popisek: Nela Lisková, bývalá kandidátka na primátorku Ostravy

Absolutní absence zdravého rozumu, takto bych definovala stav naši aktuální politické scény. Pane ministře, váš poslední výrok o tom, že migraci do Evropy financuje Rusko a že jste toto "slyšel od kolegy", je opravdu přesným obrazem vašeho myšlení. Vy si ze své pozice máte především informace prověřit, než je vypustíte ze svých zaprodaných úst. A slova jako "snad", "možná", "asi" a "nejsem si jist", vůbec nepatří do slovníku profesionálního politika. Pravdou ovšem je, že na úroveň  profesionála jste ani jako herec a už vůbec ne, jako politik nedosáhl. Ne nadarmo se vám říká "ministr války".

Pane Stropnický, jste člověk bez kousku sebereflexe a nehodíte se ani na funkci ministra kultury, natož pak ministra obrany. To, co naši zemi působíte svými nekompetentními rozhodnutími a výroky, kdy po nás například vyžadujete, abychom jak muži, tak ženy bojovali za NATO, jakožto zločineckou organizaci je naprosto nepřípustné ! Nikdo nás nemůže donutit k tomu, abychom bojovali za cizí zájmy, potažmo zájmy USA. Jediné, za co bychom my, vlastenci, byli ochotni bojovat je obrana České republiky, i když díky takovým vlastizrádcům, jako jste vy a ostatní v naši vládě, v naši zemi toho českého značně ubývá. Můžete se stydět, za svůj postoj a poklonkování USA, NATO a EU. S tím už budete muset žít do konce života a nikdo vám to už neodpáře a lidé nezapomínají...

Je mi zle, když vidím, jak si vy, naši politici chodíte  pro instrukce na US Ambasádu a před očima celého národa nás systematicky ničíte a prodáváte. Jak si můžete myslet, že vám něco takového projde ? Že si necháme svoji milovanou vlast ukrást takovými jako jste vy a vám podobní a že s ohledem na vaši slepou podporu imigrantů se tady necháme dobrovolně všichni vyvraždit. Každý člověk má pud sebezáchovy a bude bránit nejen před muslimy svou rodinu do poslední chvíle. Před těmi muslimy, které tady chcete vy dostat a které tak intenzivně podporujete. Před těmi primitivními vrahy, ze kterých  chcete udělat řádné řemeslníky, techniky, inženýry, doktory atd. Jste naivní a směšný, protože to poslední, co by u nás muslimové opravdu chtěli, je pracovat. Vy snad nevidíte, že z 90% se jedná o muže v produktivním věku, vycvičenou armádu, určenou k vyvraždění obyvatel Evropy?

Vy nevidíte, co páchají v Evropě za zvěrstva a jaké masivní protesty oprávněně proti muslimům obyvatelé konají ? Vždyť každý normálně uvažující člověk přece ví, co za tím vším stojí a že to rozhodně  nejsou plány Ruska, jak tvrdíte, ale pouze a jen plány USA a Saudské Arábie. A pokud jde o Rusko, které vy tak soustavně haníte, protože musíte s ohledem na pokyny z US Ambasády, tak Rusko jen vždy hasí a zachraňuje to, co USA zapálí a ničí po celém světě. Jsem vlastenka a chci v této zemi žít a vychovat své dítě. Nechci odtud utíkat před muslimy, kteří se snaží díky toleranci politiků, jako jste vy, rozpínat po celé Evropě a zavádět v ní svá zvrhlá a vražedná pravidla, včetně práva Šárija. My jsme tady doma a oni musí respektovat naše pravidla z pozice hosta. Nemluvě o tom, že nás svým postojem, jako národ ohrožujete na životech.

Jak si toto vůbec můžete dovolit ? Vy jste placen z našich daní a jste povinen respektovat naše zákony a Českou ústavu. Toto ovšem v mnoha případech neděláte. Vaši povinností je zajistit ochranu státních hranic z pohledu suverenity státu a bezpečnostní ochranu života, zdraví a majetku občanů České republiky. Nic z toho, pane Stropnický neděláte a jednáte proti zájmům nás obyvatel České republiky a proti národním zájmům. Co nám, občanům  z toho tedy vyplývá ? Je nutností stávající vládu vyměnit, vlastizrádce vést k zodpovědnosti a zvolit si do vlády lidi, kteří nepůjdou proti obyvatelům a zájmům naši země. A především zabránit tomu, abychom byli kolonií USA. Protektor Schapiro nás už delší dobu přesvědčuje o tom, že vlastně ani nic jiného nejsme a vy a vám podobní mu v tom intenzivně pomáháte. Stydím se za celou naši vládu a za politiky jako jste vy !

Nela Lisková

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

13:04 Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prostorám ruské školy v Bubenči.