Ludková (ODS): Ochrana soukromí je nedotknutelná?

10.12.2013 14:13

Rusnok se třepe strachy, aby nemusel jet na pohřeb Mandely. Kott si holí intimní partie. Informace, které se staly hlavní zprávou uplynulého víkendu.

Ludková (ODS): Ochrana soukromí je nedotknutelná?
Foto: Praha 8
Popisek: Vladimíra Ludková, členka Zastupitelstva MČ Praha 8

Přestože je premiér Rusnok ve své funkci bez mandátu a jeho vláda se opírá o prezidenta, jehož jednání samo vyvolává střídavě úsměv a zlost, a i když Kott není „ve stáji“ mých oblíbenců, i tak říkám, že neschvaluji, když se podobné záznamy pustí do éteru.

Je podstatné pro posuzování vlády Miloše Zemana, pardon, premiéra Rusnoka, že nemá legitimitu, nebo to, že se mu nechce na státní pohřeb do JAR? Je důležitější familiární tón ministrů, kterým se mezi sebou baví, nebo fakt, že výraznou měrou přispívají k destrukci parlamentního systému a zastupitelské demokracie? Je důležitá informace, že si obviněný Kott holí své přirození, nebo by nás spíše mělo burcovat, že byl ve vazbě neuvěřitelně dlouhou dobu a vazba měla pravděpodobně sloužit jako donucovací prostředek?

Podívejme se do svého soukromí, i vy páni redaktoři, a řekněme si zcela otevřeně, zda by jakýkoliv domácí, rodinný, pracovní rozhovor snesl uveřejnění a předhození bulvárnímu davu. Stejnému zamyšlení se věnujte i vy, kteří tak rádi uvedené rozhovory sdílíte na svých fcb profilech. Je mnoho těch, kteří rádi láteří nad porušováním lidským práv, pak si otevřou sociální sítě a baví se, jak někdo jiný lidská práva porušuje. Ochrana soukromí je v ústavě zaručena. Jaká je praxe?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pravybreh.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

11:17 Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychotestům pro všechny držitele a nové zájemce o …