Lukša: Dva v jednom

03.03.2017 10:12

I tak by se dala nazvat funkce premiéra, který si pod svá křídla vzal i funkci ministra průmyslu a obchodu.

Lukša: Dva v jednom
Foto: top09.cz
Popisek: starosta Čeladné Pavol Lukša

Člověku se ani nechce věřit, že ČSSD nemá dost odborníků, kteří by mohli do uvolněného křesla po ministru Mládkovi zasednout. Že by personální vyprahlost donutila tuto stranu k tak neobvyklému kroku? Anebo máme prostě premiéra supermana? Takže se určitě začne zajímat o vyřešení problému OKD, případně i bytů OKD.

Vzhledem k tomu, že v době, kdy se o OKD rozhodovalo, byl Sobotka ministrem financí, zajisté bude nejlépe vědět, v čem se tehdy stala chyba, na kterou dnes doplácí tisíce lidí. Jistě, každý z nás je jenom člověk a může se mýlit, ale jeho omyly nesmí postihovat naše občany a hnát je do bídy. Je bezpodmínečně nutné OKD pomoci, ale také musí být brán zřetel na to, že Bakala v poklidu užívá své miliardy a nijak ho netrápí problémy společnosti, kterou doslova vytuneloval. Jeho zisk a život v luxusu zaplatíme všichni.

Žijeme-li v právním státě, je třeba používat zákony pro všechny stejně. Pokud si člověk vydělá peníze poctivou prací, budiž mu přáno, ale do této skupiny lidí rozhodně nelze Bakalu zařadit. Věřme tedy, že premiér Sobotka coby ministr průmyslu a obchodu tuto nechutnou kauzu, která dopadá na mnoho poctivých občanů, vyřeší.  Při kumulaci funkcí mu to snad půjde rychleji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…