Lukša (TOP 09): Žádný z nás nemá patent vědět vše nejlíp

31.08.2015 13:02

Se zájmem jsem si přečetl polemiku místopředsedy vlády a předsedy hnutí ANO Andreje Babiše s předsedou STAN Petrem Gazdíkem.

Lukša (TOP 09): Žádný z nás nemá patent vědět vše nejlíp
Foto: top09.cz
Popisek: starosta Čeladné Pavol Lukša

Nejsem si tak zcela jist, že volební kampaň se začíná zveřejněním názoru v médiích. Spíše bych očekával diskusi s občany v ulicích měst a obcí. Ale jak jsem z názoru Andreje Babiše zjistil, všichni, kteří tu kdy byli ve vládě, jsou prostě hloupí, nepostavili ani psí boudu a vlastně tedy této zemi pouze škodili. I za vlády, ve které je hnutí ANO, se mění ministři. I oni mají své problémy a kauzy. Dalo by se říct, ten kdo je bez viny, nechť hodí kamenem. Ono se většinou nejedná o odvolávání primátorů, ale spíše o nesoulad v hnutí ANO, jež se rozdělí na dvě části, a ta silnější vítězí. Takto skončilo ANO v Ústí nad Labem, Českých Budějovicích, Frýdku – Místku i ve Znojmě. Co se týče Prahy, si stejně jako ostatní Babiš uvědomil, že odvolání pražské primátorky by mohlo být vnímáno jako neúspěch hnutí ANO. A tak ji podržel.  Jak dlouho se mu to bude dařit, uvidíme. Někteří odvážlivci totiž uzavírají sázky o tom, že primátorka Prahy na podzim skončí. Ano, demokracie je křehká forma, která by se měla hlídat a udržovat při životě. Rozhodně však řídit firmu neznamená umět dělat dobrou politiku pro tuto zem a její občany. Nic není černobílé, ani dnes, ani za minulých vlád. Ideální by bylo, kdyby si politici přestali jít po krku a snažili se pracovat ve prospěch naší země. Máme dost problémů, které je nutné řešit v co nejkratší možné době. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.