MMR: Vyfoť projekt a vyhraj digitální foťáky

30.07.2014 10:18

Úspěšná celostátní fotografická soutěž Vyfoť projekt, kterou už čtvrtým rokem pořádá Ministerstvo pro místní rozvoj, pokračuje i letos a to od 28. července do 18. září. Vyhrát můžete digitální zrcadlovku značky Canon, voděodolný digitální fotoaparát Pentax Richoh, digitální kompaktní fotoaparáty Sony Cyber Shot nebo jinou z báječných cen.

MMR: Vyfoť projekt a vyhraj digitální foťáky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Věra Jourová, ministryně pro místní rozvoj

Úkolem soutěžících je vyfotit realizované projekty spolufinancované z fondů EU a nahrát je přes jednoduchý formulář přímo na web soutěže www.vyfotprojekt.cz    . S přispěním Evropské unie se od roku 2044 doposud podařilo v České republice podpořit přes 60 tisíc projektů, je tedy z čeho vybírat. Řadu z nich je možné dohledat na on-line mapě projektů    , která je k dispozici také formou mobilní aplikace.

Soutěžní kategorie byly pro letošní ročník rozšířeny - Nejtalentovanější fotograf/ka (hlavní soutěž), Nejaktivnější fotograf/ka a nebo kategorie Foto před a po. Vítěze hlavní soutěže vybere odborná porota, ve druhé kategorii může uspět ten, kdo přihlásí nejvíce snímků různých projektů a třetí kategorie je opět na porotě.

I letos se mohou soutěžící utkat v doplňkové kategorii Vyfoť se sám, kam mohou zasílat snímky, na kterých jsou zachyceni společně s projektem. Po celou dobu trvání soutěže bude probíhat pravidelné losování o ceny. Celkové výsledky zveřejní ministerstvo na podzim.

Pravidla a podrobné informace o soutěži naleznete na webových stránkách www.vyfotprojekt.cz    . Další informace můžete získat na Facebooku     , v Eurocentrech – informačních kanceláří o EU, na bezplatné telefonní lince Eurofon 800 200 200 nebo na webu www.strukturalni-fondy.cz, kde je pro uživatele zprovozněn interaktivní chat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo pro místní rozvoj

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.