MO SPOZ Polička: Cítíme potřebu vyjádřit podporu současnému vedení SPOZ

06.10.2013 10:17

Vyjádření MO SPOZ Polička

MO SPOZ Polička: Cítíme potřebu vyjádřit podporu současnému vedení SPOZ
Foto: SPOZ
Popisek: Logo Strany práv občanů - Zemanovců

Vážené předsednictvo,

MO SPOZ Polička byla založena 22.2.2010, tedy v době samotného vzniku SPOZ. Tato organizace má pouhých 10 členů, přesto trvale dosahuje ve své práci vynikajících výsledků a to zejména proto, že těchto deset členů nejsou členy papírovými, ale jsou to lidé, kteří věří tomu co dělají a především věří předsednictvu SPOZ, které si v demokratické volbě zvolili.

V této souvislosti cítíme potřebu vyjádřit podporu současnému vedení SPOZ a panu předsedovi Štenglovi, kterého velice dobře známe, nejen jako předsedu, ale i jako člověka. Ze spousty osobních setkání i z dosavadní spolupráce víme, že jde o člověka, který má nejen nesporné lidské kvality, ale stojíme za ním i jako za předsedou SPOZ. Osobně jsme se mohli přesvědčit o jeho poctivé práci pro SPOZ a jsme přesvědčeni, že je člověkem na svém místě.

Musíme konstatovat, že Pardubický kraj pod jeho vedením dosáhl ve volbách vynikajících výsledků. Za těmito výsledky je spousta a spousta poctivé práce.

Proto nechápeme, proč se v současné době snaží paní Bc. Dita Portová výsledky této práce zhatit. I když v nás její aktivity na sociálních sítí vyvolaly úsměv, k smíchu to rozhodně není. Nejen že veřejně špiní lidi, kteří pro SPOZ udělali spoustu práce a díky této práci v současné době slaví v této straně zasloužený úspěch, ale šlape i po práci malých MO jako je ta naše.

Zhrzená kandidátka paní Portová si zřejmě vzala příklad z praktik současných vládnoucích stran, kde se poctivě odvedená práce a úspěch trestají.

Pokud budeme uvažovat pouze zdravým selským rozumem, musíme se ptát, proč má SPOZ členy v krajských zastupitelstvech ve Zlínském a Pardubickém kraji? Hned se nabízí otázka, kolik zastupitelů má SPOZ v Plzeňském kraji? 

Zabrousíme tedy krátce do neúprosných statistik. Ve volbách do poslanecké sněmovny v roce 2010 získal Pardubický kraj 5,23% hlasů. Plzeňský kraj získal 4,14% hlasů. V těchto volbách pan Štengl nekandidoval a věnoval se práci pro SPOZ v Pardubické kraji. V Plzeňském kraji paní Dita Portová kandidovala a SPOZ dosáhl v tomto kraji výsledků jakých dosáhl. Paní Dita Portová získala pouhých 344 preferenčních hlasů, což je 2,96%. Poté kandidovala i v krajských volbách v roce 2012, kde byla mezi voliči ještě oblíbenější. Zde získala 234 preferenčních hlasů. A celkový úspěch SPOZ v v Plzeňském kraji pod jejím vedením, se opět odrazil na tamní práci a SPOZ v Plzeňském kraji získala v těchto volbách 3,42%. Touto prací se samozřejmě paní Portová na sociálních sítí nehonosí, ale jsou to tvrdá a neúprosná fakta.

Co tedy paní Bc. Dita Portová očekává od nadcházejících voleb?

Potom si jako lidé se zdravým rozumem položme otázku, koho postavit za SPOZ do čela kandidátní listiny v Plzeňském kraji? Bude paní Bc. Dita Portová tím pravým lídrem pro tento kraj, pokud se ohlédneme za její dosavadní prací a úspěchy?

My, jako zdravě myslící členové strany SPOZ, preferujeme výběr předsednictva v čele s panem Štenglem, za kterého mluví jeho dosavadní práce a výsledky.

Paní Portová se prostě musí zamyslet nad svou prací a pokud myslí své sympatie se SPOZ vážně, měla by se zamyslet nad svým jednáním a aktivitami, které špiní nejen předsednictvo SPOZ, ale celou stranu. Chápeme, že si paní Portová dokáže sama sebe představit v křesle poslanecké sněmovny, ale měla by mít soudnost a pokud vidíme její antikampaň vůči SPOZ, tak nechápeme proč v této straně ještě setrvává.

Závěrem jako MO SPOZ Polička chceme vyjádřit podporu součastnému vedení SPOZ v čele se Zdeňkem Štenglem.

Členové MO SPOZ Polička

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Stavíme aktuálně více než 200 km nových dálnic

23:07 Ministr Kupka: Stavíme aktuálně více než 200 km nových dálnic

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dopravě.