Majerová (Trikolora): Chtěla bych dnes opravdu poděkovat parlamentní opozici SPD a ANO

03.03.2023 22:30 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k obstrukcím v Poslanecké sněmovně.

Majerová (Trikolora): Chtěla bych dnes opravdu poděkovat parlamentní opozici SPD a ANO
Foto: Jiří Hroník
Popisek: Zuzana Majerová, předsedkyně Trikolory

JEŠTĚ POŘÁD MLUVÍ…

Aneb tento týden v Poslanecké sněmovně.

Chtěla bych dnes opravdu poděkovat parlamentní opozici (SPD, ANO) za jejich práci a vzdoru k vládní zvůli vůči k našim lidem a zejména všem seniorům. A smekám před několikahodinovými projevy opozičních poslanců za účelem oddálení přijetí vládních návrhů. Věřte, že mluvit nepřetržitě 7 hodin opravdu není lehké.

KRÁDEŽ ZA BÍLÉHO DNE!

Jak jsem psala již na začátku týdne, Fialova vláda se v režimu legislativní nouze chystá okrást každého důchodce o tisíc korun měsíčně. A okradenými mají být ti, co se mohou bránit nejobtížněji, naši senioři.

To vše za situace, kdy s odvoláním na platné znění jiných zákonů si politici sami sobě valorizovali, rozuměj navýšili, svoje vlastní platy. Doslova v přímém přenosu tu opět sledujeme praxi dvojího metru. Pro někoho platné zákony platí, pro jiné se musejí upravit, a ještě k tomu ve zrychleném režimu.

A jejich prosazení upuštění od obecné rozpravy je jen snahou vyřadit opozici z legislativního procesu a zavedení DIKTATURY a TOTALITY vládní koalice.

Trikolora zásadním způsobem odsuzuje vládní kroky a vyzývá vládu Petra Fialy, aby raději sama odešla dřív, než ji smetou nespokojení občané.

AKTUÁLNÍ INFO: „Sněmovna dnes ráno formálně zahájila čtvrtý jednací den schůze. Opozice se i dnes brání obstrukcemi, ke sporné vládní novele připravila na 400 vlastních úprav. Počet přihlášených do debaty se od noci snížil na 34 z původních 64.”

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce