Majerová (Trikolora): Docent Ševčík se ničeho nedovoleného nedopustil

26.06.2023 12:04 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dnešnímu setkání na podporu docenta Ševčíka.

Majerová (Trikolora): Docent Ševčík se ničeho nedovoleného nedopustil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zuzana Majerová

PROFESNÍ LIKVIDACE DĚKANA Národohospodářské fakulty VŠE doc. Ing. Miroslava Ševčíka, CSc. Dnes v 13h na Náměstí Winstona Churchilla před VŠE. Budeme tam!

Když celý ten příběh zkrátím na dřeň, vypadá takhle: Docent Ševčík se u Národního muzea zastal policií zmláceného občana, načež byl sám policií napaden. Všechno další, co se okolo toho nashromáždilo, už je mediální manipulace, respektive hanebné vytváření záminky, aby nepohodlný akademický funkcionář, jenž pravidelně kritizuje vládu Petra Fialy, mohl být odstraněn.

Není pravda, že Ševčík vystupoval na demonstraci. Není pravda, že Ševčík byl mezi osobami, které požadovaly odstranění ukrajinské vlajky z budovy Národního muzea. Není pravda, že se Ševčík dobýval do budovy Národního muzea. Není pravda, že se Ševčík pral s policisty.

Ze strany prorežimních médií jsme svědky zločinné manipulace a ze strany vedení VŠE v čele s rektorem Petrem Dvořákem hanebného překroucení reality a zbabělé snahy vyhovět nervózní politické moci.

Docent Ševčík se ničeho nedovoleného nedopustil. Naopak. Tváří v tvář policejní zvůli se zachoval jako odpovědný, statečný občan.

Tím, kdo by měl zvážit svoji rezignaci, není děkan Národohospodářské fakulty doc. ing. Mirek Ševčík, nýbrž rektor VŠE Dvořák.

Historie si zapamatuje, jak a proč se kdo zachoval. A my nezapomeneme!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…