Majerová (Trikolora): Je víc než nutné tento socialistický EU moloch opustit co nejdříve

02.11.2023 6:29 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k rozhodnutí polského ústavního soudu o nadřazenosti polských zákonů nad unijním právem

Majerová (Trikolora): Je víc než nutné tento socialistický EU moloch opustit co nejdříve
Foto: Hana Brožková
Popisek: Zuzana Majerová Zahradníková

Polský ústavní soud už v roce 2021 rozhodl o nadřazenosti polských zákonů nad unijním právem. Podle šéfky EK von der Leynové se tenkrát jednalo o „vyvrcholení útoků na nezávislost justice v Polsku.” 

Polský ústavní soud rozhodl úplně stejně jako předtím ten německý…ALE Polsko není Německo, takže realitou je vždy unijní dvojí metr.

TRIKOLORA má nadřazení našich zákonů nad zákony EU ve svém programu a stojí jednoznačně na straně všech zemí, které v prvé řadě hájí a prosazují své národní zájmy!

Jedinou perspektivou pro náš kontinent je Evropa jako společenství spolupracujících suverénních národních států, chcete-li EHS.

Seshora nadekretovaný unifikovaný nadnárodní slepenec, tedy byrokratický moloch, ve který se Evropská unie sebevražedně změnila, je slepá cesta.

A právě proto je víc než nutné tento socialistický EU moloch opustit co nejdříve a vrátit suverenitu naší zemi.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Důrazně doporučujeme očkování proti chřipce a covidu

21:03 Ministr Válek: Důrazně doporučujeme očkování proti chřipce a covidu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k očkování.