Majerová (Trikolora): Nemohu jinak, než se vyjádřit

28.05.2022 12:28 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k reklamě Androda Šándora na bunkry během tiskové konference

Majerová (Trikolora): Nemohu jinak, než se vyjádřit
Foto: Archiv Zuzana Majerová
Popisek: Předsedkyně Trikolory a bývalá poslankyně Zuzana Majerová

Andor Šándor je bezesporu jedním z největších odborníků v bezpečnostní problematice u nás a velice si ho vážím. Nicméně dělat dvoudenní avízo na důležitou tiskovou konferenci a udělat z ní prodejní akci na bunkry – to zaskočilo a zamrzelo asi nejen mě. Znevěrohodnilo to jeho osobnost v očí mnohých, což je mi vskutku líto.

Obzvlášť v dnešní době, kdy lidé mají dlouhodobé obavy a rostoucí strach o své zdraví, děti, rodinné finance, budoucnost naší země a čekají jakoukoli pozitivní zprávu, počin či návrh řešení! Snažit se vydělávat na strachu lidí z války je pro mě opravdu velký přešlap. Byl to možná bohulibý záměr, ale…! Lidé přemýšlí, z čeho budou v brzké době platit složenky a on jim nabízí bunkr?

Bohužel to není pouze jeho prohrou, ale prohrou nás všech, kteří jsme v jeho kvalifikovaných odborných názorech hledali a stále hledáme právem oporu. Slibuji, že Trikolora udělá vše pro to, aby naše země nebyla Fialovou bruselskou vládou do války neustále a systematicky vtahována a abychom žádné bunkry nepotřebovali!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

4:31 Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhře Ruské federace ve sporu s Ukrajinou u Mezinár…