Majerová Zahradníková (TSS): Protilátky fungují a poskytují dostatečnou ochranu

02.08.2021 15:15

Komentář na facebookovém profilu k protilátkám proti covidu.

Majerová Zahradníková (TSS): Protilátky fungují a poskytují dostatečnou ochranu
Foto: Archiv Zuzany Majerové Zahradníkové
Popisek: Zuzana Majerová Zahradníková, lídryně Trikolóry

Podle nové české studie protilátky fungují a poskytují dostatečnou, dlouhodobou ochranu proti onemocnění covid-19. Autoři studie vyzývají ke stanovení podmínek pro ukončení “pandemie”. Důkazy svědčí o tom, že protilátky v těle zůstávají déle než 10 měsíců – imunitní systém se navíc dokáže koronaviru bránit i s nízkou hladinou.

Covid-19 bychom měli definovat jako respirační onemocnění. V tom případě se vyhlásí epidemie až poté, co počet nemocných přesáhne hranici 1600 na 100 tisíc obyvatel. A hlavně ho musí vyhlásit hygiena, nikoli vláda! To je totiž v rozporu se zákonem. Jako ostatně vše, co nařizuje vláda poslední měsíce!

ZRUŠÍME PANDEMICKÝ ZÁKON.

Farmaceutické společnosti navýšily ceny za vakcíny proti covidu-19, na kterých vydělají řádově stovky miliard korun. Byznys s očkováním nadále pokračuje a praktiky Evropské komise, farmaceutických společností, ministerstva zdravotnictví, potažmo vlády jsou stále průhlednější.

Na jedné straně tak pozorujeme diskriminaci neočkovaných, na straně druhé zvýhodnění očkovaných – ať už se jedná o dvoudenní očkovací volno, nebo diskutované soutěže o tenisky, nabídku levného internetu v mobilu apod.

V každém případě se jedná o nátlak a zastrašování občanů, které naše formace Trikolora Svobodní Soukromníci, trvale a od samého počátku, odmítá. Ministerstvo zdravotnictví nadále ignoruje jak rozhodnutí Nejvyššího správního soudu, tak nová zjištění o bezpečnosti protilátek.

STOP CHAOTICKÉMU BOJI S COVIDEM-19.

Zuzana Krátká, imunoložka a jedna z autorek studie, dodává: „Ve studii o protektivitě protilátek jsme shrnuli jak zahraniční studie, tak data ze čtyř českých laboratoří. Lidé s protilátkami jsou dlouhodobě chráněni a riziko opakované infekce je u nich minimální.“

ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kovářík (ODS): Praha obdržela od státu finance na provoz služeb dětských skupin

22:01 Kovářík (ODS): Praha obdržela od státu finance na provoz služeb dětských skupin

Ministerstvo práce a sociálních věcí poskytlo hlavnímu městu Praze 30,3 milionů korun na fungování s…