Malý (ČSSD): Být senátorem za Hradec Králové pro mě bude velkou ctí i výzvou

16.10.2014 7:24

Proč kandiduji do senátu? Chci přijmout svůj díl odpovědnosti za budoucnost naší země a podílet se na tvorbě smysluplných zákonů a dalších norem, které zlepší kvalitu života. Nejsem členem žádné politické strany.

Malý (ČSSD): Být senátorem za Hradec Králové pro mě bude velkou ctí i výzvou
Foto: Hans Štembera
Popisek: ČSSD, ilustrační foto

Když jsem byl osloven, abych kandidoval za Českou stranu sociálně demokratickou, zvážil jsme tuto nabídku a přijal ji. Důvodem je skutečnost, že v mém dosavadním usilování jako lékaře a vysokoškolského pedagoga je řada styčných bodů a principů společných s programem ČSSD.

Zásadním v tomto „průniku množin“ je především poznání, že lidské zdraví není zboží. Program sociální demokracie rovněž souzní s mým pohledem na problematiku vysokých škol, péče o seniory či podpory mladých rodin s dětmi. Těmto tématům bych se chtěl, v případě úspěchu ve volbách, věnovat při práci v horní parlamentní komoře.

Pro práci v senátu nabízím svoje zkušenost z lékařského a vědeckého prostředí, manažerských i pedagogických pozic. Výčet motivací, které mě přiměly přijmout kandidaturu v nadcházejících senátních volbách by nebyl úplný bez vyznání se ze vztahu k regionu, ve  kterém se o důvěru voličů ucházím. Hradec Králové je pro mě domovem v nejryzejším významu tohoto slova.

Mám zde rodinu, přátele, pacienty, kteří mi důvěřují, svoje studenty. Pomáhat Hradci Králové, léčit jeho neduhy, zlepšovat život v něm,  být senátorem za tento krásný region, bude pro mě velkou ctí i životní výzvou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Dálnice stavíme a připravujeme nejrychleji v historii

10:21 Premiér Fiala: Dálnice stavíme a připravujeme nejrychleji v historii

Páté jednání Vládního výboru pro strategické investice 22. dubna 2024 se týkalo především financován…