Malý (TSS): Agentury v průzkumech účelově ignorují viditelný vzestup Trikolóry (TSS)

30.09.2021 11:03

Agentury téměř ze dne na den „posadily“ Přísahu Šlachty na 6 %, Trikoloru, dnes TSS, dlouhodobě drží mezi 2,5, - 3,5%. Manipulují s voličem, protože je obecně známo, že se bojí propadlého hlasu.

Malý (TSS): Agentury v průzkumech účelově ignorují viditelný vzestup Trikolóry (TSS)
Foto: archiv M. Malý
Popisek: Mchal Malý

Korunu tomu, jak jsou volební průzkumy údajně nestranné a objektivní, nasadila nedávno ODS, respektive Spolu. CT24zive zveřejnila průzkum Kantaru, nahrávající koalici Spolu zhruba v 12:51 hodin v pořadu Otázky Václava Moravce, koalice SPOLU však prezentuje výsledek na sítích již o necelou hodinu dříve. Ještě někdo věří férovosti průzkumu Moravcova Kantaru pro ČT?

Inu, ono je to vlastně normální, že ten, kdo si průzkum objednal a zaplatil, jej dostane v předstihu, že? ODS, Fiala a celé Spolu mají hlavní bod programu porazit Babiše. Občan této země, jeho potřeby a starosti, je nezajímá. Hlásají „Dáme Česko dohromady“, ale má to stejnou logiku, jako kdyby zloděj hlásal, že už nebude krást. Nebo, že bude krást méně.

Vždyť to byla ODS, která více jak deset let devastovala tuto zemi, podílela se minimálně díky své nečinnosti na jejím rozkrádání, tunelování, měla mnohem horší výsledek hospodaření, než je dnes (fanda Babiše nejsem). Byla to ODS, jejíž kmotři tunelovali státní rozpočet a rozkrádali tuto zemi. Byla to ODS, která zvyšovala daně a prosazením Lisabonské smlouvy nás zaprodala Bruselu.

Je to ODS, která tvrdí, že patříme na Západ (dnes socialistický a obnovující fašišsmus), ODS tvrdí, že patříme tam, kde se vyvlastňují byty, znásilňují ženy, čtvrti ovládaní drogové gangy migrantů. Západ, kde se zakazuje vepřové maso ve školách, soudy akceptují právo Šária, omezuje se soukromé vlastnictví a namísto něj se prosazuje sdílení, prosazuje se Green Deal, zvrácený "generační" plán na revoluci v životech a hospodaření Evropanů, díky kterému polovina obyvatel Evropy nebude schopna financovat základní potřeby k životu.

Trikolóra, Svobodní a Soukromníci, má jasný, srozumitelný a realizovatelný program, který lze popsat v těchto bodech:

Náprava škod způsobených vládou

- Obnova ekonomiky a celé země po covidu

- Normální život bez omezení

- Tvrdé tresty za korupci a rozkrádání

- Narovnání škod podnikatelům a živnostníkům z doby pandemie

- Nedotknutelnost svobody

Antibyrokratická revoluce

- Omezení byrokracie a úřední moci

- Štíhlý a efektivní stát

- Snížení moci státu nad podnikáním

Nová vize pro Českou republiku

- Trvale nízké daně a úsporný stát

- Zkvalitnění školství, vzdělávání a zdravotní péče

- Rozvoj venkova, zemědělství a podnikání

- Úcta k našim tradicím a zákonům

- Dostupné a důstojné bydlení

- Suverénní postavení v mezinárodním prostředí

- Podpora českého podnikání, zemědělství a rozvoj venkova

Česká televize upřednostnila na úkor TSS Přísahu Roberta Šlachty, kterou do debat na rozdíl od TSS zve, přestože my kritéria nastavená pro účast v debatách splňujeme lépe, než Přísaha Roberta Šlachty. ČT tak podle mého naprosto nepřijatelným způsobem ovlivňuje volby. Vrátím se ale k průzkumům, tedy k volebním preferencím.

To, že jsou zmanipulované tak, aby ovlivnily voliče je patrno i z volebních klání v mediích, kde Trikolóra, Svobodní a Soukromníci, dostala prostor poměřit své síly s politickými soupeři. Připomenu pár výsledků z poslední doby:

Hlasování v anketě Seznamzpravy.cz:
Šlachta - Majerová:        49,7 : 50,3
Adamová - Majerová:    44,5 : 55,5
Luzar - Majeorvá:           40,3 : 59,7

CNN Prima:
Vondráček:      45,4%
Šlachta:            19%
Černochová:    22,1%
Lipavský:         13,5%

CNN Prima - Česko hledá premiéra:
Rakušan:    33,1%
Fiala:           31,8%
Babiš:          11,6%
Majerová:    8,1%
Okamura:    5,9%
Šlachta:      4,9%
Hamáček:    3,6%
Filip:             1%

V těchto anketách hlasovalo mnohem více lidí, než se vyjadřovalo v průzkumech. Kde se tedy bere ten propastný rozdíl mezi „nezávislými“ volebními průzkumy a veřejným hlasováním? Způsobuje jej snad to, že si tyto průzkumy kdosi zadal a zaplatil, aby ovlivnil voliče? Já si osobně myslím, že tomu tak je, že volební průzkumy jsou cíleně zmanipulované.

Nenechte se ovlivnit průzkumy a strašením z „propadlého hlasu“. Podle mého je Trikolóra, Svobodní a Soukromníci v preferencích mezi 6 – 7%. Nenasvědčují tomu jen televizní debaty a ankety na internetu. Denně chodíme mezi lidi a vnímáme jejich reakce. Denně s lidmi hovoříme.

Moje názory jsou desítky let neměnné od doby, kdy jsem vykonával v letech 1990-2 mandát poslance Federálního shromáždění ČSFR. Jsem členem Trikolóry a kandiduji za ni v Praze, protože chci skutečnou a funkční změnu, zachování ČR jako národního státu, udržení našich svobod. Naše země, naše pravidla.

O nás budeme rozhodovat my sami, nikoli Brusel, nebo covidová diktatura vlády. Jsem členem Trikolóry a místopředsedou místní organizace Prahy 9. Kandiduji do Sněmovny za Trikolóra, Svobodní a Soukromníci v Praze a jsem na 24. místě kandidátky. Prosím o váš hlas pro nás a o preferenční kroužek u mého jména.

Šťastnou ruku u voleb

Michal Malý

Převzato z profilu politika.

Článek byl převzat z Profilu Michal Malý

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…