Malý (Trikolora): Osobní novoroční přání všem

02.01.2024 19:05 | Komentář

Lidi mi posílají obrázky ohňostrojů či sklenic se šampusem a vyznačeným PF, bez jakéhokoli osobního textu. Lidstvo totálně propadlo virtualitě a není schopno komunikovat osobně. Napsat dopis, zvednout telefon a zavolat, zazvonit na zvonek u dveří a popřát už neumíme.

Malý (Trikolora): Osobní novoroční přání všem
Foto: archiv M. Malý
Popisek: Mchal Malý

Ekonomika jde do kelu, stejně jako tento stát. Více než milion rodin s dětmi se propadlo na hranici chudoby a stejně tak minimálně 50 procent seniorů. My ale sdílíme na sítích vtípky na vládu, a místo abychom se vzepřeli, necháme si utahovat smyčku kolem krku.

Platíme cenami elektřiny podvody solárních baronů, které umožnila vláda, platíme za nekvalitní plyn z Norska či USA, který nám likviduje plynové kotle, nebo za ruský, který je nám přeprodáván, platíme za drahou energii, kterou vyrábíme v Evropě nejlevněji a kupujeme ji nejdráže na burze, přestože nemusíme.

Hrozíme Rusku pěstičkou, posíláme na Ukrajinu zbraně tolik, že se to již projednává na půdě OSN, nemluvě o tom, že naše vláda armádu prakticky odzbrojila a zbavila ji obranyschopnosti. Kupujeme nesmyslně předražené a poruchové F-35 na úkor důchodců, zdravotnictví a školství, které zlikviduje srážka s ptákem.

Uvedeným vláda doslova likviduje český průmysl a export, který přestává být konkurenceschopný. Po slavných výletech našich politiků na Tchajwan, do Afriky a jinam zakázky s těmito zeměmi uzavírají ostatní státy, ale my ne. Vládne nám parta diletantů, zaslepeně poslušná USA a Bruselu tak, jak byly kdysi totalitní vlády poplatné Rusku.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Článek byl převzat z Profilu Michal Malý

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Důrazně doporučujeme očkování proti chřipce a covidu

21:03 Ministr Válek: Důrazně doporučujeme očkování proti chřipce a covidu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k očkování.