Malý (Trikolora): Pane prezidente Zemane, odstupte! Okamžitě!

23.02.2022 10:21

Rezignujte na svoji funkci a odejděte jako chlap. Ač to nemohu doložit, volil jsem Vás přes některé výhrady, které vůči Vám mám zejména proto, že jsem Vás nikdy nepodezříval z toho, že byste byl loutka, jakou je dle mého profesor „nevím“ Drahoš.

Malý (Trikolora): Pane prezidente Zemane, odstupte! Okamžitě!
Foto: archiv M. Malý
Popisek: Mchal Malý

Zřejmě jste se ale loutkou stal. Vnímal jsem Vaše pověření Petra Fialy jako jednu z Vašich „škodolibostí“ v domnění, že ho chcete vykoupat v tom, po čem touží, ale nechápe, že mu to přinese totální prohru. I s ohledem na Vaše rezervované postoje k EU z poslední doby by mě ani ve snu nenapadlo, že byste podporoval euroalpinistu Fialu. Bohužel, stalo se.

Znervózněl jsem ve chvíli, kdy jste Fialovi ustoupil s Lipavským. Ve Federálním shromáždění jsme byli kolegové, tykali jsme si tehdy, a tak k Vám pane prezidente snad mohu být upřímný. Nemohl jsem uvěřit tomu, že byste Vy, jako soudný člověk a vizionář, dopustil zásadní poškození mezinárodních vztahů naší země diletantem, jakým Lipavský je. Bohužel, stalo se.

Čekal jsem Váš zásadní postoj k odmítnutí Green Deal, k postoji naší vlády stran nákupu energií, tedy plynu, ropy a přeprodeje elektrické energie. Čekal jsem, že se postavíte za lidi této země. Nestalo se. Čekal jsem, že se vymezíte proti nárůstu administrativy a byrokracie, proti navyšování počtu ministrů, úředníků a dalšímu rozhazování státního rozpočtu. Nestalo se.

Anketa

Obejdeme se bez ruského plynu?

92%
hlasovalo: 22447 lidí

Čekal jsem, že se vymezíte proti způsobu financování STAN Víta Rakušana, proti závažným medii zveřejněným podezřením z korupce dnešního Ministra vnitra. Čekal jsem, že se vymezíte proti jeho totalitním opatřením a návrhům potírajícím osobní svobody a nastolujícím diktaturu, totalitu a tedy cenzuru. Čekal jsem, že jej vyzvete k demisi. Nestalo se.

Ač je mi znám Váš postoj ke Covidu, očkování a věcem souvisejícím, čekal jsem, že práskne4te do stolu a po konstatování kontrolních orgánů, že vláda zneužila polovinu miliard rozpočtu vydaných na „covid opatření“ a budete trvat na prošetření a postihu viníků. Čekal jsem, vědom si toho, že prosazujete povinné očkování, že odmítnete podepsat diskriminační, protiústavní Pandemický zákon. Nestalo se.

Pane prezidente, zklamal a zradil jste mě, jako svého voliče, zklamal jste a defacto zradil národ, který zastupujete. Podepsal jste zákon, který je nástrojem vlády k omezování svobod a nástupu totality. To nejsem schopen mlčky přejít. Nikdy by mě nenapadlo, že člověk jako Vy mi dá důvod tyto řádky napsat. Bohužel jste jej dal. Zachovejte se jako chlap a odstupte. Hned.

Tuto výzvu svému prezidentovi jsem napsal a zveřejnil jako soukromá osoba Michal Malý, byť jsem členem strany Trikolóra. Nejde o stanovisko mé strany a je čistě na ní, zda se k mé výzvě připojí. Nemohu ale jako člověk, jako soukromá osoba mlčet k tomu, že jste svým podpisem podpořil nástup totality v této zemi a dal prostor k její fašizaci.

Článek byl převzat z Profilu Michal Malý

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…