Mánek (ANO): Sportovat se bude i na jabloneckých sportovištích

27.05.2021 8:39

Městská hala v Jablonci nad Nisou dosud slouží jako očkovací centrum, přesto je už možné v některých částech sportovat. Pomalu, ale jistě se začíná rozbíhat také sportovní činnost atletické haly na jablonecké Střelnici. Kromě otevřených prostor pro veřejnost se plánují i závody.

Mánek (ANO): Sportovat se bude i na jabloneckých sportovištích
Foto: Magistrát města Jablonec nad Nisou
Popisek: David Mánek

Jablonecká městská hala obnovila provoz fitness, v boxerském a aerobním sále, a to od pondělí do pátku v čase 7.30-11.30 a 16.30-21 hodin, přičemž začátek odpoledního času závisí na uzavření očkovacího centra. O víkendu je možné si jít zacvičit od 7.30 do 14 hodin. Ostatní sporty se zatím v hale neprovozují.

Anketa

Odvádí Hana Lipovská dobrou práci coby členka Rady ČT? (Ptáme se od 26. 5. 2021)

95%
hlasovalo: 19758 lidí

„Městská hala slouží stále jako očkovací centrum a do konce prázdnin se na tom nic nezmění. Na příštím zasedání rady města však budeme jednat o přesunu očkovacího centra na jiné místo, abychom uvolnili halu pro sportovce,“ konstatuje náměstek pro oblast humanitní David Mánek s tím, že v současné době se v očkovacím centru podávají hlavně druhé dávky, před závorou čekalo v pondělí ráno zhruba 2500 registrovaných klientů. „To se po dohodě s očkovacím centrem podařilo posunout a již v odpoledních hodinách se mnozí čekatelé dočkali rezervační SMS v následujícím týdnu. Očkovací centrum totiž pustilo větší množství termínů. Kapacita centra je zhruba 1000 podaných dávek denně. Do konce června bude k hale jezdit také zvláštní linka MHD, které spojuje autobusové nádraží s očkovacím centrem a zpět. Od července už její provoz zastavíme,“ dodává náměstek Mánek. 

Sportovci se zaplňuje také atletická hala v areálu Střelnice. Hned ve středu 2. června se tam setkají sportovci od 10 hodin na akci Atleti spolu. V neděli 5. června budou poměří své síly v hasičském sportu děti. O týden později v neděli 13. června začne v hale od 10 hodin 1. kolo krajského přeboru družstev mužů a žen. Sobota 19. června bude patřit opět hasičskému sportu, tentokrát v kategorii dospělých, začátek je v 8 hodin. A v neděli 20. června bude areál Srnčího dolu hostit závody Wild Grizly.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice