Marek (ANO): Pomáhám – dnes si budete moci přečíst jeden příběh, no skoro bajku

04.08.2014 12:12

Byla jedna hezká ovečka a ta porodila krásného malého beránka. Nevíme, co se ji na něm nezdálo. Rozhodla se ho nechat umřít.

Marek (ANO): Pomáhám – dnes si budete moci přečíst jeden příběh, no skoro bajku
Foto: red
Popisek: Politické hnutí ANO

Matka příroda to tak občas dělává. Nechtěla ho nechat napít, trkala ho do stěn, aby ho zranila a usmrtila. Když jsme to viděli, stáli jsme před rozhodnutím. Nechat to na přírodě nebo vzít trochu peněz a hodně svého času a beránka několik týdnů doma kojit pravidelně i přes noc každé dvě tři hodiny. Byla to úžasná doba boje o beránkův život. Kolikrát jsme se přemlouvali, že musíme vstát a jít. Udělat umělé mléko, pomocí lahvičky ho nakojit. Podařilo se a po několika týdnech se beránek sám vydal ke stádu. Tu radost nám nikdo nezaplatí. A ponaučení? V životě je mnoho situací, kdy budete stát v podobných situacích třeba i u lidí. Tak se rozhodujte tak, abyste svého rozhodnutí nikdy nelitovali a třeba Vám i udělalo radost i za cenu Vaší oběti. A svět bude hned hezčí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David (SPD): Až do posledního Ukrajince

16:21 David (SPD): Až do posledního Ukrajince

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vývoji vojenského konfliktu na Ukrajině