Marková (KDU-ČSL): Dačice nabízejí sociální byt k pronájmu

11.04.2022 8:39

Byt číslo 5 o velikosti 1+0 nacházející se v ulici Bratrská č. p. 305/I je v současné době nabízen k pronájmu. O jeho nabídce veřejnosti rozhodovala dačická rada na svém prvním březnovém zasedání.

Marková (KDU-ČSL): Dačice nabízejí sociální byt k pronájmu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo KDU-ČSL

„Tento byt má k dispozici pokoj s kuchyní, předsíň, koupelnu, WC, balkon a sklep o celkové rozloze 42,72 m2. Ukázka tohoto bytu případným zájemcům proběhne ve středu 13. dubna 2022 v době od 15:00 do 15:30 hodin,“ přiblížila nabídku místostarostka Kateřina Marková.

Na závěr dodala, že nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou s tím ze zájemců, který si podá žádost o byt s patřičnými přílohami podle Pravidel pro výběr nájemců bytů v bytovém domě č. p. 305/I, ul. Bratrská v Dačicích a bude vybrán komisí podle stanovených kritérií. Konečný termín pro podání žádostí je stanoven do 15. dubna 2022 do 13:00 hodin, a to na podatelnu Městského úřadu v Dačicích. Bližší informace podá zájemcům Odbor správy budov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…