Matějka (SNČR): Chceme pryč z EU! Nikdy to nevzdáme!

24.05.2019 16:47

Před chvílí začaly volby do Evropského parlamentu. Strana nezávislosti České republiky je tu pro všechny, kteří už vědí, že chtějí pryč z EU. Pro všechny, kteří vědí, že reforma EU s cílem získat více svobody a nezávislosti už není možná.

Matějka (SNČR): Chceme pryč z EU! Nikdy to nevzdáme!
Foto: archiv F. Matějka
Popisek: František Matějka, předseda Strany nezávislosti ČR

Před chvílí začaly volby do Evropského parlamentu. Strana nezávislosti České republiky je tu pro všechny, kteří už vědí, že chtějí pryč z EU. Pro všechny, kteří vědí, že reforma EU s cílem získat více svobody a nezávislosti už není možná. Že každý, kdo ji slibuje, prostě jen mlží, aby získal hlasy a jen setrval v pozici na další roky. Pro všechny, kteří se chtějí druhý den ráno podívat do zrcadla s čistým svědomím a rovnou páteří.

Děkuji všem, kteří se na naší kampani podíleli. Děkuji lidem, kteří nás s otevřenou náručí přijímali ve více než stovce města a obcí České republiky při naší roadshow s kampaní #PryczEU. Děkuji těm odvážným z Vás, kteří se nebáli říkat nahlas, že chtějí pryč z EU. Vím, jak je to mnohdy těžké, dostávat nálepky, být perzekvován ve veřejném prostoru a někdy mít i problémy v práci. Chci Vás ale dnes ubezpečit, že v tom nejste sami. Po celé České republice je nás takových, kteří už mají jasno, opravdu hodně. V následujícím období zkusíme dát všechny dohromady, protože svoboda a nezávislost pro naši i budoucí generace jsou velmi vysokou hodnotou.

Chci v tuto chvíli všem jasně říct, že to nikdy nevzdáme. Říkám to přesvědčeným, kteří už vědí, že jsme jejich volbou. Říkám to váhavým, kteří naši volbu zvažují, ale nejsou si jistí. A říkám to i našim nepřátelům. Nikdy to nevzdáme!

S úctou a přáním hezkého volebního víkendu

František Matějka
předseda Strany nezávislosti České republiky a lídr kandidátky do Evropského parlamentu 2019

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…